Magazin

Capatos anunta: „Ioana Tufaru a disparut fara URMA”. Nu ai sa crezi ce facea ea in acelasi timp

Publicat: 22 oct. 2013
1

Cu o datorie de 42.000 de lei la intretinere, Capatos anunta ca Ioana Tufaru a disparut fara urma si nimeni nu mai da de ea. Mai mult, se pare ca fiica Andei Calugareanu ar avea telefonul inchis si nimeni nu a mai vazut-o in ultima perioada.

Invitata in emisiunea lui Dan Capatos, Camelia Mitoseru, cea care a avut grija de Ioana o buna perioada de timp, a povestit ce s-a intamplat de fapt cu Ioana Tufaru: „I-au luat casa. Au scos-o la licitatie pe un pret de nimic si Ioana a ramas pe drumuri”, a povestit femeia, potrivit libertatea.ro.

Aceasta a adaugat: „Probabil ca ea din casa asta avea doar 2/3, caci mai era un proprietar. Apartamentul s-a vandut cam cu 30.000 de euro. Executorul nu i-a dat ei banii in mana. Ea a luat ceva bani si probabil s-a mutat cu chirie in Confort City”.

In timp ce Capatos si colegii lui se dadeau de ceasul mortii, fiica Andei Calugareanu statea pe Facebook si dadea like-uri si isi punea statusuri. „Multumesc doamnei Camelia si lui Marius Baldovin ca ma ajuta. Asa-i, nu mai am casa. Va multumesc mult”, a notat Ioana pe Facebook chiar in timpul emisiunii.

Adauga un comentariu