Eveniment-Social

Capgemini Iasi implineste sase ani de activitate

Publicat: 10 dec. 2015
1
Capgemini Services Romania, parte a grupului Capgemini, unul din cei mai importanti furnizori globali in domeniul consultantei, serviciilor de tehnologie si a serviciilor de outsourcing, sarbatoreste sase ani de activitate in Iasi. In Iasi, Capgemini si-a deschis sediul in 2009, iar din anul 2013 compania este prezenta in cladirea United Business Center 3 din ansamblul urbanistic Palas, unde ocupa o suprafata de 2.400 mp. In prezent, Capgemini numara aproximativ 350 de angajati. Centrul din Iasi ofera servicii de IT outsourcing unor clienti recunoscuti la nivel mondial. Avand angajati tineri, bine pregatiti si entuziasti, cu o medie de varsta de 25 de ani, Capgemini Iasi ofera fiecarui membru al echipei posibilitatea de a-si dezvolta potentialul: doar in acest an, compania a promovat intern 100 de angajati si planuieste sa depaseasca 400 de angajati, in total, in primele trei luni ale anului 2016.
„Punem accentul pe dezvoltarea interna a talentelor de care avem nevoie pentru a ne indeplini ambitia de a fi partenerul ales de clientii nostri in optimizarea infrastructurii lor IT, pentru a aduce adevarata valoare business-ului lor. Abordarea noastra, „promote first, hire second”, s-a dovedit a fi simpla, dar foarte eficienta de-a lungul anilor. Rata promovarilor interne depaseste cu mult recrutarea externa si am reusit sa raportam rezultate impresionante, prin dezvoltarea unor programe solide si continue de invatare si dezvoltare, asociate cu planificari de cariera si mentorat”, afirma Teodora Alida Cucinschi, Centre Delivery Manager. Programele  de dezvoltare continua, oferite de Capgemini, se adreseaza mai multor arii relevante din sfera de afaceri a companiei, de la leadership si management, la coaching, time management si limbi straine. Se pune, astfel, accent pe beneficiile pe termen lung aduse de certificari, precum cele tehnice, ITIL sau PRINCE 2.
Compania are un parteneriat de lunga durata cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, institutiile culturale si asociatiile studentesti, iar din 2009 a desfasurat mai multe programe educationale dedicate tinerilor, precum „Master of Business Capgemini”, un program de traininguri soft skills destinat studentilor, Academia de SAP, Ziua Portilor Deschise si numeroase internshipuri, toate avand ca scop dezvoltarea calificarilor si competentelor studentilor si ale proaspetilor absolventi si pregatirea lor pentru o cariera in domeniul IT. 
Comentarii
Adauga un comentariu