Eveniment-Social

Capii PNL vin astazi la Iasi, sa-si inscauneze omul plantat la varful filialei

Publicat: 20 sept. 2016

Copresedintele PNL Alina Gorghiu va ajunge astazi la Iasi, pentru a-l instala oficial in functia de lider al filialei judetene pe Teofil Balteanu. Acesta a fost impus de la Bucuresti, ca urmare a presiunilor deputatului Dan Motreanu. Balteanu nu are niciun rol in partid, ci doar va coordona organizatia pana dupa alegerile parlamentare. Propunerea lui Balteanu in aceasta functie poate parea o surpriza, dar in spatele acestei decizii se ascund jocuri incredibile de culise, care au aruncat in aer intreaga filiala a PNL.

„Motivul prezentei doamnei co-presedinte la Iasi este instalarea în functia de presedinte interimar al filialei judetene Iasi a domnului Balteanu Emil Teofil. Aceasta numire are loc în urma unei decizii care fost luata în plenul Biroului Permanent National, ce a avut loc pe 18 septembrie. Cu ocazia acestei vizite, doamna Alina Gorghiu se va întâlni cu membrii Birourilor politice judetene si municipale, precum si cu primarii din judet. Întâlnirea cu candidatii partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie anul acesta are ca scop o informare reciproca cu privire la actiunile necesare pentru obtinerea unor rezultate pozitive în cadrul acestui scrutin electoral”, au sustinut liberalii ieseni.loading...

Comentarii
  • RUŞINE FOŞTI COLEGI DIN PDL ! AM ÎNGHIŢIT UŞOR MOMEALA FUZIUNII CU PNL ! PDL A FOST DESFIINŢAT ! CEI MAI MIZERABILI INDIVIZI DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ SUNT LA ACEST SRL CONDUS DE BOLŞEVICII RUSO EVREI PRIN FENECHIU, NICHITA, ADOMNIŢEI ŞI CÂRLAN ! CE MAI CĂUTĂM NOI FOŞTII PDL-IŞTI ÎN ACESTĂ TROACĂ ? OARE NU AVEM UN PIC DE DEMNITATE? TREBUIE SĂ NE LUĂM DUPĂ INDIVIZI PRECUM BULGARU UN BAN.DIT OR.DI.NAR, MIHAELA POPA O PROASTĂ, CONSTANTIN ŞERBAN UN ŢI.GAN FOARTE PROST ! ĂSTA A FOST PDL-UL LA CARE AM MUNCIT PESTE 20 DE ANI ? ASTA ESTE CALITATEA UMANĂ A NAŢIEI ROMÂNEŞTI? REFLECTAŢI VĂ ROG ! STAŢI ACASĂ NU LUCRAŢI PENTRU ESCROCI DIN NEAMURI DE MILIŢIENI PRECUM TEOFIL BĂLTEANU ! NU AŢI ÎNVĂŢAT NIMIC ÎN 26 DE ANI DE NENOROCIRI PENTRU ŢARA ! NU VOTAŢI !

  • Sa-i cheme la intalnire pe cei din BPL SI BPJ care au fost alesi cu zeci si sute de voturi,nu pe p.ulifricii astia numiti si tutele alea nominalizate,care la alegerile statutare au avut voturi cat degetele de la mana. Spalatii pe creier de Muhaela&co;care au acceptat numirile pt promisiuni desarte. Se intoarce ea roata….

Adauga un comentariu