Local

Carambol în fața Halei Centrale din Iaşi. Au fost implicate mai multe maşini şi un tramvai. Momentul accidentului, suprins de camerele de supraveghere – FOTO, VIDEO, UPDATE – EXCLUSIV

Publicat: 26 nov. 2020
Accident rutier în fața Hala Moldova din Iași
Accident rutier în fața Hala Moldova din Iași

Şoferii care vor să traverseze zona Hala Moldovei ar putea să aibă o surpriză. În aceste momente, traficul în zona mai sus amintită este blocat. Un carambol în care au fost implicate mai multe autoturisme şi un tramvai a avut loc fix în fata Halei Centrale.

Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului rutier. La faţa locului intervin poliţiştii rutieri dar şi un echipaj de prim ajutor. Din primele informaţii se pare că accidentul nu s-a soldat cu rănirea vreunei persoane.

UPDATE: „Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri la fața locului a rezultat faptul că vatmanul nu ar fi păstrat distanța față de celelate auto, care se aflau în așteptare, la culoarea roșie a semaforului electric. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, doar pagube materiale, vatmanul a fost sancționat contravențional și i s-au aplicat puncte de penalizare”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al PIJ Iași.


UPDATE: Compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă internă cu privire la modul în care a fost produs accidentul rutier cu pagube materiale în care a fost implicat și un tramvai, joi, 26 noiembrie 2020, în jurul orei 13:30, pe Bd. Anastasie Panu, din municipiul Iași.

În cadrul cercetărilor, vor fi verificate atât aspectele tehnice ale vagonului în cauză, cât și modul în care a fost exploatat acesta. Din primele cercetări efectuate la fața locului, evenimentul ar fi fost produs din cauza unei erori umane.

Comentarii
  • E un fel de culpa comuna. Acolo este banda dedicata pt inainte si stinga . Linia de tramvai nu este facuta pt a astepta culoarea verde a semaforului, pt stinga. Are si vatmanul partea lui de vina ca a intrat in ei , desi cei loviti nu aveau ce cauta acolo.

  • Domnilor de la rutieră mai puneți mâna pe carte e culpă comună ăia cu mașinile nu aveau ce căuta acolo dar voi ia-ți obișnuit asa că sunt 4sau 5 benzi virajul la stânga îl fac de pe linia tramvaiului

  • Domnule Hay
    Ai fost lovit de un tramvai din spate cand aștepți sa faci stânga la semafor ? Sa vezi dupa aia cum gasesc motive vatmanii ca nu a ținut frâna sau ca ai intrat in fata lor in timp ce tu aștepți sa dai prioritate la mașinile din fata ? Iar vatmanii se uita pe telefon si nu sunt atenți ? Uitativa cate cazuri sunt si de cate ori au fost vinovați vatmanii

  • De obicei zona in care nu ai voie sa staționezi pe linia de tramvai pentru virajul la staga , este marcat cu linii , eu nu vad aici acest marcaj

  • Am mă spus și mai spun de câte ori o să am ocazia.Nu ai ce căuta pe linia de tramvai!Nici măcar cu tusha Tamara.Ptr.viraj st.dr. sus jos așteaptă să treacă tzugu și după aia treci și tu.Nu vrei? Parexaple!

Adauga un comentariu