Curiozitati

Caracal: Halucinant! S-a aflat cine este Gheorghe Dinca, de fapt: „Toata lumea stie! Acum zece ani…”

Publicat: 04 oct. 2019

Situatia devine tot mai complicata in cazul crimelor de la Caracal, despre care se crede ca ar fi fost comise de catre Gheorghe Dinca. O femeie care a lucrat in casa lui ca menajera rupe tacerea si dezvaluie cine este Gheorghe Dinca, de fapt!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Informatii bomba au iesit la iveala despre cazul crimelor de la Caracal. Se pare ca femeia care a lucrat in casa inculpatului ca menajera a scos la iveala detalii terifiante despre Gheorghe Dinca, despre averea pe care o are, despre legatura cu politistii si chiar despre modul in care era perceput de catre cei din jur. Cine este Gheorghe Dinca, de fapt?

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Eu ii ziceam sa plece si el intra peste mine in casa. Eu nu puteam sa ma pun cu el, ca el avea bani. Avea bani de bani, el putea sa faca orice la oricine, avea oameni si avea bani.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Eu eram doar menajera, faceam doar mancare si atat. Lucram cu sotul, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Ne-a dat banii corect, a fost corect tot timpul. Eu luam vreo sase milioane. Ne duceam acolo, mie imi dadea sarcina de-a gati, mergea si lua carne si tot cu baxurile! Avea bani!

CRIMINALUL DE LA CARACAL. In casa era o mizerie de nedescris, gateam sus. In celelalte camere am vrut sa vad ce e, dar erau inchise cu cheia. Am vazut si patul de fier, era pat ca de soldat, fara saltea, fara nimic (…)

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Cum puteai sa traiesti asa? Ca nici aer nu puteai sa tragi (…) El a avut interdictie in Italia si ne-am gandit ca fura, dar nu ne-am gandit ca facea trafic cu persoane. Toata lumea se temea de el. Adica fata lui… Fata lui spunea tot. Mie mereu mi-a fost teama de el. (…)

I-am zis odata ca sun la Politie si a ras, a zis ca ce o sa-i faca lui Politia. A dat de inteles ca era un om cu putere, toata lumea stie ca era un om cu putere. Acum zece ani nu toata lumea avea bani (…)

Era o persoana tacuta, nu vorbea cu nimeni, statea cu privirea in pamant, ca acum. Nu vorbea cu nimeni”.loading...

Adauga un comentariu