Eveniment-Social

CARAMBOL pe o sosea din SUA. 17 persoane au fost ranite – VIDEO

Publicat: 27 iun. 2012

Accident în lanţ pe o autostrada din Los Angeles. 19 maşini s-au ciocnit, şapte dintre ele strivindu-se unele sub altele. Din fericire nimeni nu a murit. 17 oameni au ajuns la spital, dar rănile suferite erau unele uşoare. Accidentul s-a produs din cauza unui şofer de camion care nu a observat că pe autostradă era răsturnată o basculantă cu nisip.

Accidentul s-a petrecut sub ochii unui ofiţer de poliţie care încerca să elibereze şoseaua. „Erau câteva ţevi împrăştiate pe şosea, peste care oamenii treceau cu maşinile. Poliţistul se oprise să ajute la curăţarea drumului, iar când s-a întors, a văzut nenorocirea”, a spus un alt agent de poliţie.

Zeci de pompieri au venit imediat la faţa locului. 17 oameni au fost transportaţi cu ambulanţele la spital. Când şi-au revenit din şoc, răniţilor nu le-a venit să creadă că au scăpat cu viaţă.

„Nu ştiam cât de grav a fost accidentul până când nu m-am dat jos şi m-am dus în spatele maşinii. Atunci am văzut mormanul de maşini strivite. Toată lumea fugea către maşini, încercând să ajute”, a spus una dintre victime.

Traficul pe autostradă a fost oprit mai multe ore, cozile de maşini întinzându-se pe kilometri întregi. Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească dacă îl vor pune sub acuzare pe şoferul camionului.loading...

Adauga un comentariu