Eveniment-Social

Caravana SMURD la Pascani si Harlau

Publicat: 01 oct. 2019
1

Caravana SMURD "Fii pregatit!", în cadrul careia paramedicii serviciului medical si instructorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Mihail Grigore Sturdza" al judetului Iasi vor tine cursuri de prim-ajutor si preventie în situatii de urgenta la care cetatenii pot participa în mod gratuit, va fi prezenta în Pascani si Hârlau, judetul Iasi, în acest sfarsit de saptamana, in zilele de 5 si 6 octombrie 2019.

Vezi si: Exclusiv! Persoana adusa de urgenta cu Elicopterul SMURD, la Iasi

Caravana SMURD "Fii pregatit!" este un proiect al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, lansat în anul 2017 si operat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Proiectul este sustinut financiar si logistic de Fundatia pentru SMURD, cu sprijinul Fundatiei Vodafone România. Caravana SMURD consta într-un centru mobil de pregatire a populatiei si a personalului de interventie dotat cu o sala de scolarizare, având o capacitate de 40 de locuri, dar si un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum si cu echipamente medicale si de prim-ajutor, inclusiv manechine de resuscitare si simulatoare menite sa asigure instruirea cât mai eficienta a cursantilor în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Adauga un comentariu