Paste

Carbonara Italiana

Publicat: 02 mai 2011

Ingrediente:

400-500 g paste (de preferat spaghetti),
2 galbenusuri,
1 albus,
250-300 g kaizer sau sunca presata,
1/2 cana de parmigiano (sau cascaval ras prin razatoarea mica),
sare,
piper dupa gust.

Preparare:

Kaizerul (sunca) se prajeste in tigaie cu 4-5 linguri ulei de floarea soarelui; intre timp se fierb pastele. Se bat galbenusurile cu albusul, sarea, piperul si jumatate din cantitatea de branza (parmigiano sau cascaval). Pastele se scurg bine, se lasa in oala dar nu pe foc, se adauga kaizerul prajit (tinut pe flacara pentru a nu se raci), ouale batute si restul de cascaval. Se amesteca bine fara a mai fi puse la foc. Aveti incredere, sunt excelente, iar daca pastele sunt fierbinti la fel ca si compozitia din tigaie, ouale se coc atat cat trebuie.



loading...

Adauga un comentariu