Telefoane mobile

Carcasa de ceramica a telefoanelor HTC One are probleme – zgarieturi si ciobituri

Publicat: 11 apr. 2012

Cum se intampla mereu cu o gama de telefoane proaspat lansata, au aparut si problemele legate de terminalele din seria HTC One. Dupa cum probabil stiti deja, aceste handseturi folosesc o carcasa acoperita cu un strat de ceramica, care se pare ca ar fi predispus la ciobire si zgarieturi, daca ne luam dupa cativa utilizatori care s-au plans.

Carcasa de ceramica a telefoanelor HTC One are probleme - zgarieturi si ciobituri

Avantajele ceramicii sunt clare, de la greutate scazuta la rezistenta crescuta si lipsa de probleme cu privire la conectivitate/semnal. In privinta plangerilor, HTC One S este cel cu probleme, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus. One S este acoperit cu un strat ceramic prin procesul de oxidare micro arc, care foloseste electrictate pentru a transforma stratul exterior din aluminiu intr-un material subtire ceramic. Teoretic, un astfel de strat ar trebui sa fie cu mult mai rezistent chiar decat otelul si capabil sa reziste la utilizarea mai dura.

Ei bine, utilizatorii lui One S au observat deja ca exista probleme cu ciobiturile carcasei si zgarieturile sale si avand in vedere ca telefonul e pe piata de aproximativ o saptamana, imaginati-va cum va arata peste o luna sau un an. Cei care au gasit nod in papura lui HTC One afirma ca nici macar nu au scapat telefonul pe jos, dar ceramica tot a avut de suferit. Sa vedem cum va raspunde HTC problemei, dar daca sunt doi-trei clienti in toata lumea, imi e greu sa cred ca e cazul sa ne facem griji…



loading...

Adauga un comentariu