Actualitate

Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu? Iată ce a spus designerul despre soţia lui

Publicat: 21 nov. 2022
Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu Iată ce a spus designerul despre soţia lui
Încă de la începutul mariajului, Alexandru Ciuc s-a temut că diferența de vârstă va fi un impediment pentru el și Alina Sorescu

Deși a trecut un an de la separarea lor, multă lume se întreabă care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după 12 ani de căsătorie. Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au împreună două fete, care stau cu mama lor, deşi designerul a încercat insistenrt să obţină custodia lor.

La începutul acestui an, Alina Sorescu și-a lua fiicele și a părăsit căminul conjugal, intentând divorț de Alexandru Ciucu. După cum anunța mass-media, toamna trecută, designerul fusese surprins în compania unei femei, iar gurile rele au etichetat-o ca fiind cea care le-a distrus căsnicia. Dacă la început artista a păstrat discreția asupra acestui aspect, în cele din urmă ea a confirmat despărțirea.

Care a fost motivul divorţului dintre Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu

La începutul căsniciei, Alexandru Ciucu avea doar cuvinte de laudă la adresa Alinei Sorescu. A avut și unele îndoieli, la începutul relației, însă spunea că au trecut cu bine peste toate provocările. În urmă cu mai bine de zece ani, designerul își lăuda soția că este sexy, caldă, iubitoare, dar și capricioasă. Cu toate acestea, avea şi o teamă privind relaţia lor, şi anume legată de diferenţa de vârstă.

„Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată, dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații.

Alina este femeia 100%. Este atentă, caldă, iubitoare, sensibilă, grijulie, meticuloasă, sexy, înțelegătoare, dar și capricioasă, panicoasă, cicălitoare și cred că cea mai friguroasă femeie din lume. Aș mai adăuga că nu reusește niciodată să țină un secret când vrea să facă o surpriză”, povestea Alexandru Ciucu la începutul mariajului.

Ce le-a interzis Alexandru Ciucu fetelor sale

După cum se știe, mariajul celor doi a fost binecuvântat cu două fiice, Carolina (8 ani) și Ana-Raisa (6 ani). Până acum, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au fost foarte discreți cu privire la cele două fete și le-au oferit o educație de calitate. Iar acest lucru se vede deja, deoarece Carolina și Raisa par că își moștenesc îndeaproape mama.

Cele două fete au deja o înclinație către domeniul muzical. Cu toate acestea, fetițele nu pot face parte din show-urile organizate de artistă. Iar acest lucru a fost decis de Alexandru Ciucu, care s-a opus vehement acestei idei.

„Alina nu are acest acord. Fetele nu pot participa la nicio activitate, dacă părinții lor nu ajung la o înțelegere pe marginea acestui aspect. Ambele au voce și sunt foarte talentate”, a precizat o persoană din apropierea celor doi părinți.
Comentarii
Adauga un comentariu