Actualitate

Care au fost marile iubiri din viata lui Gica Popescu

Publicat: 25 ian. 2016

Gica Popescu a fost un diamant in fotbal si de multe ori a fost comparat cu Gica Hagi. A facut cariera, dar nici cu fetele nu a dus-o rau, caci era un barbat cu lipici la femei.

In 1991, inima lui batea mai tare pentru Oana Deselnicu. Cu toate acestea, inainte de a oficializa aceasta relatie, fostul fotbalist a simtit nevoia sa verifice daca iubita ii ascundea ceva. Si, i-ar fi pus tinerei o caseta in telefon pentru a-i inregistra convorbirile. Ce a auzit se pare ca nu i-a placut, caci a intrerupt legatura cu aceasta si la scurt timp a iesit la iveala faptul ca Oana l-ar fi inselat pe fostul fotbalist cu Gica Craioveanu.

Domnisoarele ii dadeau tarcoale, iar vara lui '94 il prindea la mare, alaturi de o tanara superba. Andreea Moga, i-a sucit mintile Baciului si cu aceasta a petrecut clipe de vis in America. Cu toate astea, Gica Popescu nu avea gand de insuratoare.

S-a amorezat apoi de Loredana Stefanescu, fata antrenorului Costica Stefanescu.Tanara s-a integrat rapid in familia lui si era prezenta la toate meciurile Baciului.loading...

Adauga un comentariu