National

Care au fost ULTIMELE cuvinte ale lui Bogdan Gigina

Publicat: 21 oct. 2016
1
La un an de la disparitia tragica a lui Bogdan Gigina, mama politistului a rememorat ultima conversatie avuta cu fiul sau.
„In urma cu un an, la aceasta ora, am vorbit cu Bogdan pentru ultima data. Mi-a spus ca nu s-a retras din teren ca o va face. Eram ingrijorata pentru ca ploua abundent. Mi-a raspuns doar «mama, nu-ti fa griji, ne auzim cand ma retrag»”, a fost mesajul postat de mama lui Bogdan Gigina, la un an de la decesul acestuia.”, a scris Carmen Gigina pe Facebook.
Zeci de politisti de la Brigada Rutiera l-au comemorat joi pe Bogdan Gigina, venind cu lumanari si flori la locul accidentului. Acestia s-au adunat, in jurul orei 13.00, la sediul Brigazii de unde, cu un autocar si cu mai multe autospeciale de la Rutiera, au plecat spre Bulevardul Stirbei Voda, acolo unde Bogdan a murit. La crucea amenajata la locul accidentului de familia lui Bogdan Gigina un preot a tinut o slujba, iar politistii au aprins lumanari, au adus flori si au tinut un moment de reculegere. La ceremonie a fost prezent si tatal lui Bogdan Gigina, politist in cadrul Brigazii Rutiere, sotia fostului agent dar si prieteni ai acestuia. Ulterior, acestia au mers la mormantul lui Bogdan Gigina.
Adauga un comentariu