Stiri medicale

Care e culoarea anului 2019

Publicat: 01 ian. 2019
7

Living Coral, o nuanta de portocaliu-piersica usor aurie, care denota optimism, a fost aleasa de Pantone drept culoarea anului 2019.

Expertii Pantone aleg de 19 ani culoarea ce exprima cel mai bine spiritul perioadei. Acum, au decis sa isi indrepte atentia asupra nuantelor din ocean. Spre deosebire de anul trecut, cand a fost aleasa o nuanta intunecata de UltraViolet, Living Coral inseamna energie, reconectarea cu natura, scrie digi24.ro, care citeaza News.ro.

„Influenta de anul acesta a fost mediul inconjurator”, a explicat Laurie Pressman, vicepresedinte al unei unitati Pantone. „Am avut in minte frumusetea pe care o vedem in natura si importanta ocrotirii mediului. Ganditi-va la recifele de corali care adapostesc si sustin viata marina si iata ca incep sa dispara”.

Pressman a explicat faptul ca alegerea anuala facuta de Pantone nu este o previziune a trendului. „Este o reflectie a ceea ce se intampla. Este un simbol a ceea ce se intampla in cultura la un moment dat”. Ea a precizat ca nuanta a aparut deja pe podiumurile de moda, mobila, branding corporatist si la nivel online inca din 2018.

Adauga un comentariu