Stiri si curiozitati

Care e meseria de baza a Nicoletei Luciu: Ce a facut inainte sa intre in televiziune

Publicat: 27 iul. 2018
3

Nicoleta Luciu este foarte cunoscuta in lumea showbiz-ului romanesc. Profesia de baza a vedetei este cea de asistenta medicala. Nicoleta Luciu a fost si ramane una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul romanesc.

Vedeta a facut furori cu aparitiile sale in pictoriale care mai de care mai incendiare. De ceva vreme, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, stabilindu-se la Miercurea Ciuc, alaturi de sotul sau, Zsolt Csergo, si de cei patru copii ai lor.

Inainte de a deveni vedeta in lumea showbiz-ului autohton, Nicoleta Luciu a lucrat ca asistenta medicala si a castigat primii sai bani facand practica la Spitalul Universitar din Capitala.

„Profesia de baza este de asistenta medicala, iar primii bani i-am castigat cand am facut practica la Spitalul Universitar, Sectia Chirurgie. In paralel, faceam modelling si mai castigam niste bani de la prezentari si sedinte foto. La castinguri mergeam cu metroul.

M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar daca as fi ramas in domeniul medical, m-as fi ambitionat sa intru la Medicina si sigur as fi profesat”, dezvaluia Nicoleta Luciu intr-un interviu.

Adauga un comentariu