Stiri

Care e singura femeie care o face pe Kate Middleton geloasa

Publicat: 24 sept. 2018

Isabella Calthorpe este o frumoasa englezoaica pe care Printul William a iubit-o candva. Actrita a fost descrisa de-a lungul timpului drept „singura femeie care ar putea-o face geloasa pe Kate”. Ce mai face fotomodelul acum? Inainte de casatoria cu Sam, insa, Isabella a fost marea iubire a Printului William.

Cei doi au devenit apropiati in anul 2004. Atunci, William s-a despartit pentru o scurta perioada de timp de Kate. Cei doi au mai fost surprinsi apoi in octombrie 2005 fiind foarte aproapiati in timpul unui bal. Potrivit expertului regal Katie Nicholls, prezenta Isabellei a fost o constanta piedica in relatia dintre Kate si William. Acelasi expert a declarat in 2007 pentru Daily Mail ca o sursa apropiata lui Kate a dezvaluit noi informatii despre Isabella. Aceasta din urma este „singura femeie care o face pe Ducesa verde de invidie, creandu-i un val de panica”.

„William i-a spus lui Kate in acea vara ca are nevoie de o pauza si ca va merge intr-o vacanta cu prietenii lui (doar barbati) pe insulele grecesti”, a declarat o sursa pentru Daily Mail la vremea respectiva. „Isabella a fost foarte prezenta in acea vara. As putea merge mai departe si sa spun ca William s-a despartit de Kate pentru ca a crezut ca are o sansa cu Isabella si Kate stia asta.”

Aceeasi sursa a precizat ca William o iubea pe Isabella atat de mult incat i-ar fi si propus sa se casatoreasca. Isabella l-a refuzat cel mai probabil din cauza dorintei sale de a avea o cariera in actorie. In ciuda afectiunii pe care o avea pentru Isabella, William si Kate s-au impacat, iar iubirea celor doi a adus trei copii frumosi si sanatosi pe lume. (Printul George, 5, Printesa Charlotte, 3, si Printul Louis)loading...

Adauga un comentariu