Mozaic muzical

Care e starea de sanatate a cantaretei Demi Lovato. Ce spune familia

Publicat: 26 iul. 2018
3

Demi Lovato, idolul a milioane de tineri din lumea intreaga, a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a fost gasita inconstienta in casa. Se pare ca actrita ar fi luat o supradoza.

Cantareata de 25 de ani a fost spitalizata de urgenta, marti, la Los Angeles, pentru o presupusa supradoza de droguri, scrie TMZ. Potrivit presei americane, cantareata se afla acum in stare stabila, iar familia artistei a cerut discretie.

“Unele informatii prezentate in presa sunt eronate, iar familia a cerut sa i se respecte viata privata si sa nu se faca speculatii, starea ei de sanatate si recuperarea fiind cele mai importante lucruri in acest moment”, se arata in comunicatul emis de catre purtatorul de cuvant al artistei. Acesta nu a oferit informatii privind cauza spitalizarii.

Paramedicii au gasit-o inconstienta pe Demi atunci cand au ajuns in locuinta acesteia din Hollywood Hills. Cu o seara in urma, artista petrecuse la ziua de nastere a unei prietene.

TMZ scrie ca paramedicii care au gasit-o inconstienta i-au administrat Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

Tot site-ul tmz.com citeaza surse care au spus ca Demi a refuzat sa indice ce droguri a luat, in timp ce surse din politie au declarat ca nu se va deschide nicio ancheta, pentru ca nu au fost descoperite astfel de substante in locuinta cantaretei.

Adauga un comentariu