Telefoane mobile

Care este cel mai bun iPhone de pana acum! 6s Plus este abia pe locul 2 – VIDEO

Publicat: 11 mai 2016
5

Pe 9 ianuarie 2017 se va implini un deceniu de la lansarea primului iPhone! Au mai aparut de atunci alte 12!

In ultimii 9 ani si jumatate, Apple a schimbat modul in care arata telefonul mobil odata cu aparitia primului iPhone. Au urmat upgrade-uri, procesoare mai rapide si mai puternice, camere, baterii mai bune si display-uri mai mari.

Totusi, smartphone-urile au ajuns la saturatie si, ca o consecinta, Apple a inregistrat primul declin year-on-year in vanzarea de iPhone. Un mod interesant de a vedea progresul iPhone-ului este sa fie puse toate modelele unul langa altul.

Clipul creat de EvertythingApplePro face exact asta. Arata viteza tuturor iPhone-urilor si demonstreaza ca fiecare model era mai rapid decat predecesorul. Astfel, pe primul loc este iPhone SE la toate capitolele. De exemplu, acesta este cel care porneste cel mai rapid, fiind urmat de iPhone 6s Plus si iPhone 6s. Totusi, ordinea nu se pastreaza pana la final – iPhone-ul original este al 7-lea iar pe ultimul loc este iPhone 4s.

Testul GeekBench a determinat ca iPhone SE este si cel mai puternic dintre toate iar acesta are si cel mai puternic difuzor.

Adauga un comentariu