Magazin

Care este cel mai bun salon de tatuaje din Iași?

Publicat: 13 feb. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cu o populație de peste 750.000 de locuitori, Iașul se situează pe locul 2 în România, conform recensământului din anul 2011. Cu toate acestea în Iași sunt foarte puține saloane autorizate, deși interesul pentru tatuaje crește de la o zi la alta.

Există totuși, foarte mulți așa-ziși artiști, autointitulați, ce tatuează acasă. Este bine să refuzați să vă tatuați la domiciliul cuiva deoarece este un mediu total nesteril din care puteți contracta diverse boli de piele. Trebuie să înțelegem faptul că un tatuaj este o decizie pe viață și trebuie făcut într-un mediu steril și de profesioniști cu acte ce atestă acest lucru. Chiar dacă există o diferență de preț între tatuajul executat acasă și cel la salon, tocmai în această diferență sunt incluse produsele sterile cât și diversele accesorii consumabile. Totul pentru protecția și sănătatea dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm ca atunci când luați decizia să vă tatuați, să căutați un salon de tatuaje Iasi care este autorizat. Documentați-vă foarte bine înainte despre salon, verificați recenziile acestuia pe Facebook, pe Google și chiar și pe site-urile de specialitate.  Cereți înformații în grupurile de discuții de pe Facebook și alte păreri de la prieteni sau cunoștințe. Verificați prezența lor în online, dacă au conturi de Facebook, Youtube, Instagram și/sau site oficial. Aceste lucruri sunt importante pentru un salon de tatuaje Iași care se respectă și care va avea o continuitate pe piața ieșeană, confirmând astfel calitatea serviciilor și siguranța acestora.

În următoarele rânduri vă vom prezenta câteva cuvinte despre salonul autorizat de tatuaje Oby INK, iar voi veți decide în final prin rubrica de comentarii dacă acesta este cel mai bun salon de tatuaje din Iași.

Deschis în Septembrie 2018 și ridicat din temelii, salonul Oby INK din Tătărași, Str. Spancioc nr 3, dispune și de cel mai nou laser pentru îndepărtarea tatuajelor. Proprietarul  salonului de tatuaje este și artistul principal, Ionut-Andrei Ezariu a.k.a Oby,  un artist cu o experiență de peste 13 ani în arta tatuajelor.

Salonul este situat la 3 minute de bulevardul Tudor Vladimirescu pe Str. Spancioc nr.3(Tătărași), dispune de parcare și de 5 scaune de tatuat. De asemenea, acesta dispune și de o cameră intimă, separat.  Programul de funcționare al salonului de tatuaje este de Luni până Sâmbătă de la 10:00 la 22:00. Programările se pot face online, pe site-ul oficial obyink.ro, pe Facebook Oby Ink prin mesagerie privată sau telefonic, la numărul 0748 814 854.

De asemenea, salonul oferă cotații gratuite online de preț consultând fotografia tatuajului dorit, cât și consultații gratuite la salon pentru ședințe de îndepărtare a tatuajelor cu laser.

Toate acestea fiind spuse, atașăm o galerie foto a tatuajelor executate, iar voi prin comentarii, veți confirma spusele acestui articol sau veți infirma aducând argumente plauzibile.

 

Adauga un comentariu