Culinar

Care este cel mai bun tip de măr

Publicat: 10 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Care este cel mai bun tip de măr

Cei mai mulţi dintre noi au acces la mere tot anul, din Noua Zeelandă până în Chile, dacă este nevoie. Cu toate acestea, toamna este cel mai bun anotimp pentrua consuma mere.

Fiecare are preferinţele sale când vine vorba de gust sau te textura iar merele pot fi foarte versatile. Pot fi mâncare în diferite moduri şi au o grămadă de nutrienţi foarte benefici pentru sănătate. Cu toate astea, care este cel mai bun măr dintre toate?

Cel mai bun tip de măr

Dintre toate merele, de peste tot din lume, cel care ajuta cel mai mult la scăderea în greutate este mărul din soiul Granny Smith. Un studiu recent din Washington a descoperit că merele Granni Smith conţin mai mulţi compuşi nedigestibili decât orice alt tip de măr

Probabil te întrebi: Cum să fie bine să mănânci compuşi nedigestibili? Datorită faptului că fibra şi polifenolii nu sunt complet digestibili, aceştia ajung în colon într-o formă intactă.

Mai mult decât atât, deoarece nu sunt digeraţi, bucăţi mici de măr fermentează când bacteria bună din colonn le mănâncă. Ai nevoie de aceasta bacterie pentru a digera şi pentru a absorbi nutrienţi.

Unul din motivele îngrăşării este faptul că nivelul benefic de bacterii din sistemul digestiv este destul de scăzut ca rezultat al alimentaţiei nesănătoase. După cum mentioman mai sus, aceste bacterii suntnt necesare pentru a procesa mâncarea corespunzător când o mâncăm.

Promovează fermentaţia în intestic

Un studiu pe şoarecii obezi care mâncau mere Grammy Smith s-a descoperit că are nivele ridicate de bacterii benefice în fecale, comparând aceştia cu şoarecii normali. Dacă bacteria din intestin este abundentă, mâncarea este mul mai intens şi eficient procesata, aşadar sunt mai multe şanse să slăbeşti excesul de grăsime.

Concluzie

Aşadar, aceste mere sunt cele mai bune pentru slăbit, mănâncă-le zilnic, după cum spune şi vorbă “Un măr pe zi tine doctorul la distanţă”. Aceasta este mai mult decât un proverb, este un adevăr.

Apropo, ştiai că “Granny Smith” a fost o femeie adevărată? Maria Ann Smith a emigrat în Australia în 1838 după ce a fost recrutată de guvernul Britanic pentru a se stabili şi pentru a cultiva pământul în Noua Galie de Sud. Ea şi soţul sau cultivau livezi şi au dezvoltat un răsad de seminţe de la o varietate malusi de la francezi care creşteau în Tasmania. Granny Smith a oferit nişte seminţe de ale sale fermierilor din zonă, aşadar chiar şi noi acum ne putem bucura de aceste mere.

Adauga un comentariu