Cancan

Care este, de fapt, numele real al Laurei Vass. Celebra manelistă a ţinut totul secret

Publicat: 25 mai 2021
Laura vass si sorin copilul de aur
Numele real al Laurei Vass este Laura Brumă

Chiar dacă este un artist pe care multă lume îl cunoaște, puțini stiu care este numele real al Laurei Vass. Iată ce scrie în buletinul manelistei care acum câțiva ani făcea furori alături de Sorin Copilul de Aur.

Laura Vass este una dintre cele mai cunoscute interprete de manele de la noi din țară. Protejată încă de mică de Dan Bursuc, aceasta avea fanii la picioare, faimă și o viață fară griji. Cu toate acestea, în ultimii ani ea a dispărut ușor ușor de pe scena muzicală din România.

Care este, de fapt, numele real al Laurei Vass

Laura Vass este un artist pe care cu siguranță multă lume îl cunoaște. În anul 2007 a fost pe mare val alături de Sorin Copilul de Aur, iar lucrurile au mers într-o direcție pozitivă mulți ani pentru tânăra artistă. Și în prezent este extrem de apreciată de mulți oameni, însă cu siguranță nu mulți sunt cei care știu care este, de fapt, numele ei real.

Nu mulți sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în buletinul Laurei Vass. Artista se numește total altfel decât așa cum au știut toți. Ei bine, pe Laura Vass o cheamă, de fapt, Laura Brumă și acesta este numele ei real.

Protejată în copilărie de Dan Bursuc, Laura Vass avea fanii la picioare, evenimente unul după altul, bani cu nemiluita și o viață lipsită de griji. Cu toate acestea, manelista a îndurat o dramă care a marcat-o pentru totdeauna și pe care ar dori-o uitată.

Totul a pornit de la o relație pe care Laura Vass a avut-o cu un bărbat însurat, relație care a durat nici mai mult, nici mai puțin de 7 ani. La momentul respectiv, manelista a trecut prin chinuri groaznice și a îndurat umilințe de nedescris din partea soției iubitului său, care a bătut-o fără milă și a tuns-o, batjocorind-o.

„Eu am tras de această relaţie. A fost şi o perioadă roz, dar apoi nu a mai mers. La noi a fost vorba de gelozie. Mă suna mereu şi întreba unde sunt şi cu cine. Am renunţat la muzică pentru el. După ce a terminat relaţia, m-am stabilit la Londra. Au fost ani pierduţi din punct de vedere social. În aceşti ani petrecuţi cu el eu am învăţat multe. M-a marcat tot şi nici acum nu sunt pregătită pentru o relaţie” a spus Laura Vass, la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.

Care este numele real al lui Bogdan de la Ploieşti

Se pare că în această industrie a manelelor este la moda să ai un nume de scenă. Dacă mai sus am arătat care este numele real al Laurei Vass, în cele ce urmează o să vă dezvăluim care este numele real al altui artist din această branșă. Este vorba despre Bogdan de la Ploieşti, unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti din ţară la ora actuală.

Chiar dacă a intrat în industria muzicală de mai mulți ani, se pare că abia acum el cunoaște faima. Mai exact, de câteva luni el este un adevărat fenomen pe Youtube. Manelistul a rupt trendingul în două şi se bucura de un succes colosal de pe urmă pieselor pe care le lansează singur, dar şi alături de alţi colegi de breaslă.

Despre talentul şi succesul lui ştie toată lumea, însă câţi dintre fanii lui Bogdan de la Ploieşti cunosc şi detalii despre viaţa lui personală?

Cum ar fi, de exemplu, care este numele său real. Cancan.ro vă dezvăluie numele complet al manelistului, cel care apare în actul sau de identitate. Fără să vă ţinem prea mult în suspans, numele lui Bogdan de la Ploieşti este Bogdan Marian Aldea şi în prezent este iubit de o mulţime de oameni care îi ascultă melodiile.

Pesemne că toate i-au mers strună, Bogdan de la Ploieşti a putut să-şi construiască, prin muncă şi răbdare, o casă care se învârte după soare, dar şi să-şi cumpere o maşină de lux. Pentru cei care s-au întrebat ce bolid conduce artistul, tot noi vă spunem.

Manelistul este pasionat de maşini scumpe, în prezent conducând un Porsche Panamera, din 2014, un astfel de autoturism costând aproximativ 40.000 de euro. Acum câteva luni, însă, Bogdan de la Ploieşti a decis să-şi scoată maşina la vânzare şi a făcut anunţul pe site-urile de socializare.
Adauga un comentariu