Mozaic muzical

Care este, de fapt, starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Medicii au luat o decizie radicala. Familia artistului este direct afectata

Publicat: 17 mai 2019
3

Evolutia starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu nu este una favorabila, in cel mai bun caz stabila, au declarat medicii de la Spitalul Floreasca, acolo unde artistul se lupta cu ultimele puteri sa supravietuiasca.

Medicii sunt, deocamdata, rezervati in privinta sanselor de supravietuire. De altfel, acestia au si interzis familiei si apropiatilor sa-l viziteze pe indragitul cantaret.

De altfel, Mihaela, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, a fost la spital, insa nu a putut sa-l vada.

„Este conectat la aparate. Mihai reactioneaza bine, sunt si organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt intr-un moment de asteptare. Eu nu am putut sa il vad, pentru ca nu ni se da voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru ca se afla intr-o camera sterila”, a declarat Mihaela Constantinescu conform viva.ro.

„Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu.

Adauga un comentariu