Actualitate

Care este legatura profesionala dintre Alexandru Papadopol si fostul sot al actualei lui iubite

Publicat: 19 aug. 2019

Alexandru Papadopol este pregatit pentru doctorat de Adrian Titieni, nimeni altul decat fostul partener de viata al actualei lui iubite, Adriana Titieni.

Despre actorul Alexandru Papadopol s-a aflat zilele acestea ca are o relatie cu actrita Adriana Titieni, care a fost partenera de viata a celebrului actor Adrian Titieni. Alexandru Papadopol si Adriana Titieni au fost surpinsi in timp ce se imbratisau si se sarutau pe strada.

Potrivit click.ro, Alexandru Papadopol este pregatit pentru doctorat chiar de Adrian Titieni, fostul partener de viata al Adrianei Titieni, cu care are doi copii. In plus, Alexandru Papadopol si Adrian Titieni joaca impreuna in piesa "Spovedania", de la Teatrul Godot.

Apropiati ai cuplului au dezvaluit pentru sursa citata ca Adriana a divortat in urma cu un an si jumatate de Adrian Titieni. "Situatia este una urata si nedemna. Adrian Titieni este omul care a ajutat-o pe fosta nevasta in cariera, iar acum il pregateste si pe Papadopol sa ajunga profesor. Tot el l-a si bagat in facultate. Pacat ca din atatea femei a gasit-o exact pe fosta sotie a profesorului sau. E lipsa de barbatie aici", au spus prieteni de-ai celebrului actor, regizor si rector Adrian Titieni pentru sursa mai sus-mentionata.

Contactata telefonic, Adriana Titieni, care acum se numeste Adriana Irimescu, nu a vrut sa discute despre noua ei poveste de dragoste. "Nu comentez despre viata mea privata".loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit