Bizar

Care este linia ingerului pazitor din palma si ce semnifica

Publicat: 21 nov. 2018
14

Fiecare linie din palma are cate o semnificatie. Probabil ati mai citit despre linia vietii, linia duratei existentei sau linia casatoriei ori a copiilor. Stiati ca exista si o linie a ingerului pazitor? Se spune ca toata lumea are ingeri pazitori. Unii au unul sau mai multii, iar asta poate fi ”verificat” in palma.

Daca ai o linie fina ce merge paralel cu linia vietii in palma asta inseamna ca esti o persoana care va fi protejata de divinitate toata viata si nu vei avea mari cumpene. Cele doua linii foarte rare (nu toti le au) sunt numite liniile ingerului pazitor, iar cel care le are in palma este foarte norocos.

Persoanele care au aceste linii sunt optimiste, mereu cu zambetul pe buze si vad frumusetea in cele mai mici lucruri. Au o stare de sanatate in general buna si reusesc sa supravietuiasca problemelor intr-un mod de-a dreptul miraculos. Persoanele care au aceste linii trec si ele prin multe probleme, dar spre deosebire de ceilalti, reusesc sa depaseasca greutatile cu mai mare lejeritate.

In plus niciodata nu au probleme cu banii, lucru tare rar in ziua de azi.

Adauga un comentariu