Mozaic muzical

Care este marele regret al cantaretei Stela Enache

Publicat: 24 mai 2019
3

Ajunsa la 69 de ani, cantareata Stela Enache a marturisit ca are un mare regret, acela ca nu isi poate vedea copiii atat de des pe cat ar vrea.  

„Nu pot sa imi strang in brate copii, nepotii, atat de des cat mi-as fi dorit. Vorbesc cu ei tot timpul, dar daca ar fi aici, pe aproape, ar fi fost altceva. Distanta este suparatoare si nu poti sa o rezolvi”, a declarat artista generatiei de aur la emisiunea ”Agentia VIP”.

”Si eu am fost plecata multi ani si stiu ca si lor le este greu. Cu baiatul, ma vad mai des: o data sau de doua ori pe an. In schimb, ultima oara cand mi-am vazut fiica a fost acum doi ani”, a mai spus Stela Enache.

Marea artista, care s-a casatorit cu Florin Bogardo in 1971, are doi copii, Anton Marin Bogardo si Laura Maria Bogardo, care traesc in Italia, respectiv Austria. Stela Enache a fost, la randul ei, plecata foarte mult de acasa. In 1986 a plecat pentru prima data pe un vas de croaziera pentru a canta, iar de atunci a avut multe astfel de contracte. A facut inconjurul pamantului de patru ori intr-un an cu vasul de lux Europa. 
 

Adauga un comentariu