Mozaic muzical

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul este internat de nouă zile

Publicat: 20 iul. 2021
Benone Sinulescu pe scena canta la microfon
Un apropiat al lui Benone Sinulescu a vorbit despre starea de sanatate a acestuia

Un apropiat al artistului a spus care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după nouă zile de la tragicul eveniment. Cântărețul se află la Spitalul de Urgență din Arad, după ce pe 8 iulie i s-a făcut rău și a căzut pe jos în propria sa locuință.

Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească după ce Elena Sinulescu l-a găsit căzut la pământ. În primele zile, starea de sănătate a cântărețului se degrada, iar apropiații au luat decizia să-l ducă la spitalul de stat în care se află în aceste momente.

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Anton Hadăr, unul dintre prietenii artistului, a făcut noi dezvăluiri în ceea ce privește starea de sănătate a acestuia. Potrivit declarațiilor oferite de către profesor, artistul a început să se simtă mult mai bine și este foarte comunicativ și vesel. De asemenea, i s-au făcut mai multe analize, chiar și un RMN, iar medicii și asistentele nu-l scapă nicio secundă din ochi.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul.

Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat acesta, potrivit viva.ro.

Elena Sinulescu, mesaj pe rețelele sociale

După tragicul eveniment, în presă au apărut tot felul de zvonuri cu privire la motivul pentru care artistul a ajuns la spital. Soția sa a ținut să intervină, în urmă cu câteva zile și să clarifice câteva aspecte.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.  Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

Care a fost șirul evenimentelor

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.

Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.  În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate, false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”

Se dovedește că Beni pe bună dreptate nu îl consideră o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, este mesajul postat de Elena Sinulescu pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu