Scena artistica din Romania

Care este starea de sănătate a lui Gheorghe Visu. Noi detalii au ieșit la iveală

Publicat: 27 nov. 2020
Actorul Gheorghe Visu la o sedinta foto
Care este starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, internat la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din București. 

Care este starea de sănătate a lui Gheorghe Visu, internat la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din București. Colegii de breaslă au oferit noi detalii despre cum se simte celebrul actor. Ajuns la “Balș”, actorul nu a vrut să ofere detalii dacă este infectat cu noul coronavirus sau nu.

Carmen Tănase a oferit declarații despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu.

Care este starea de sănătate a lui Gheorghe Visu

Carmen Tănase, colega lui Gheorghe Visu, a vrut să clarifice anumite aspecte cu privire la starea de sănătate a actorului. Aceasta a ținut să liniștească pe toată lumea și spune că, Visu nu se află la Terapie Intensivă.

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă. Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație.

Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu. Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic.

El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK.

Ce spune Gheorghe Visu despre boala sa

Carmen Tănase a spus care este stare de sănătate a lui Gheorghe Visu, actorul fiind internat la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din București. În urma cu mai multe luni, actorul a vorbit despre boala sa.

„Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boala gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul ăsta, am primit un telefon de la o colegă care mă întreba daca am ciroza. E o prostie.  Am o boala de fumător, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău.  Fumatul e o atitudine, nu un viciu. Eu m-am lăsat fară să ezit că așa a trebuit. Să fumezi nu înseamnă doar să bagi în tine gudron și nicotină… Ai nevoie de fumat când faci o pauza la repetiții, când nu-ți iese ceva. Parca iți limpezești gândurile și o iei de la capăt. La filmări la Buftea, de exemplu, totul mergea la foc automat, repede, repede, repede și chiar era binevenită o țigară”, declara actorul Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp.

Gheorghe Visu, născut în București, a copilărit și studiat local, iar studiile liceale le-a urmat la Liceul nr. 25. Încă din adolescență a avut mai multe pasiuni, precum desenul și chitara, la maturitate a ales să studieze Arta actorului, la Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale“.

Datorită calităților sale fizice și actoriceșți, Gheorghe Visu a fost descoperit de producătorii din cinematografie și distribuit alături de actori și actrițe cu nume foarte cunoscute precum Radu Beligan, Valeria Seciu, Draga Olteanu, Matei Alexandru, Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Gheorghe Dinică, Marin Moraru. Gheorghe Visu a fost admirat în cinematografe și aplaudat în sălile de teatru.

Comentarii
Adauga un comentariu