National

Care este starea de sănătate a lui Nelu Vlad, solistul trupei „Azur”

Publicat: 30 oct. 2020

Nelu Vlad se numără printre persoanele publice care au fost diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus! Am aflat ultimele detalii despre starea de sănătate a solistului trupei „Azur”!

Nelu Vlad a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, a intrat în conferință video cu moderatorii de la Antena Stars, cărora le-a dezvăluit cum se simte acum, cât și cum a contactat virusul.

Se pare că interpretul de muzică de petrecere a aflat că a fost infectat, în urma unor analize de rutină. Simptomele pe care le-a avut până la momentul actual au fost cele specifice formei ușoare de COVID-19, astfel că solistul trupei „Azur” a tras un semnal de alarmă si a ținut să atragă atenția că cel mai probabil mulți oameni au virusul, fără să știe că l-au contactat.

‘Primele simptome se cunosc deja. Mă usturau căile respiratorii. M-am trezit la 1 noaptea, am luat antibiotic și când m-am dus după 3 zile pentru niște analize de rutină pe care le fac la sfârșit de an, m-am dus deja cu o formă ușoară. Și așa am dus-o pe toată. A fost o formă ușoară.

Medicii mi-au spus că am șanse să nu-l mai contactez așa ușor, pentru că am un corp sănătos și deja s-au format câțiva anticorpi. Ce-i drept, trebuie să mă și păzesc, că na, orice răceală, orice viroză înseamnă, de fapt, COVID. Sunt sigur că o mulțime de oameni îl au și umblă cu el și nu știu. Habar nu am unde am contactat virusul’, a declarat Nelu Vlad de la Azur, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Nicolae Botgros este internat la reanimare. Artistul este în stare gravă

Cunoscutul artist popular Nicolae Botgros, care a contractat noul coronavirus, a fost internat la reanimare, fiind în stare gravă. Potrivit autorităților medicale, rapsodul a suferit anumite complicații. Cu toate acestea, starea lui Nicolae Botgros este stabilă momentan.

În urmă cu trei zile, Nicolae Botgros ajungea, în stare gravă, la Institutul de Medicină de Urgență din Chișinău. Cunoscutul artist fusese depistat infectat cu noul coronavirus. Starea lui nu s-a ameliorat, din păcate, iar maestrul a ajuns acum la reanimare.

Nicolae Botgros, internat la reanimare

Artistul popular Nicolae Botgros se află internat de urgență într-un spital din Chișinău, după ce a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2. Nicolae Botgros a suferit unele complicații și a ajuns în stare gravă pe mâna medicilor. Potrivit publika.md, starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros continuă să fie gravă.

Purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină de Urgență, Dorina Arseni, a mărturisit că pentru viața artistului luptă cei mai buni medici din Republica Moldova. Totodată, Nicolae Botgros a suferit anumite complicații astfel că a ajuns la reanimare.

Informația a fost confirmată chiar de fiul violonistului, Corneliu Botgros. Acesta a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare gravă. Fiul maestrului a mai precizat că mai multe persoane din orchestră au fost testate pozitiv. Acesta a mai adăugat că mai multe detalii nu ştie pentru că ei sunt izolaţi în spital, fără telefoane. Iar despre starea lor află doar de la şeful secţiei unde sunt internaţi.

Adauga un comentariu