News Flash:

Care ficat este cel mai sanatos: de pasare, de vita sau de porc?

22 Noiembrie 2017
499 Vizualizari | 0 Comentarii
Ficatei

Ficatul proaspat are un termen de valabilitate de doar 48 de ore, iar cel congelat are un termen de pastrare de maximum 3 luni. In timpul congelarii se distruge o parte din complexul de vitamine B, iar produsul poate capata un gust amarui.

Ficatul de pui, putine calorii

Ficatul de pui contine vitaminele A si D, B12, dar si vitamina C care ajuta la intarirea sistemului imunitar, crescand rezistenta la diverse infectii. Are un aport energetic scazut, fiind recomandat in dieta celor care vor sa slabeasca. Cel de calitate trebuie sa fie de culoare maro cu o nuanta bordo. Ficatul de pui proaspat are un miros placut, un pic dulce.

Ficatul de porc, indice glicemic scazut

Ficatul de porc furnizeaza vitamine si minerale, are un indice glicemic scazut si este perfect pentru persoanele care sunt la dieta. Fiecare bucata poate avea o greutate de pana la doua kilograme. Pentru ca are un miros specific, mai greu de suportat, este recomandat sa fie lasat la macerat in lapte.
Cand il alegi, ficatul trebuie sa fie lucios si umed, de culoare bordo. Daca nuanta e prea deschisa, inseamna ca produsul nu este proaspat.

Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ficatul proaspat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019286 (s)