Local

Care-i rezolvarea? Nimfomana care a cerut ajutorul politistilor! O tanara din Iasi a sunat la 112, nervoasa ca sotul ei nu vrea sa intretina relatii intime!

Publicat: 22 mart. 2019
1

@ De multe ori iesenii apeleaza numarul unic de urgenta 112 si cer ajutorul politistilor in situatii de-a dreptul aberante @ Recent, o femeie le-a cerut politistilor sa "rezolve" o problema mai delicata @ Ea a cerut ajutorul dupa ce sotul ei a refuzat sa intretina relatii sexuale cu ea

Iesenii suna la 112 si cer ajutor in anumite situatii. Ei bine, totul degenereaza cand unele persoane nu gandesc prea mult inainte sa solicite sprijin. Recent, o femeie a cerut interventia Politiei intrucat sotul sau nu dorea sa intretina relatii sexuale cu ea. Nu a fost singura insa. Si un barbat a apelat numarul unic de urgenta 112 deoarece sotia sa nu dorea sa intretina relatii sexuale cu el.

Citeste si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Un alt apelant a solicitat ca politistii sa ii duca ceva de mancare la domiciliu, deoarece era frig si nu putea merge sa isi cumpere.
Pe aceeasi tema, o persoana a intrebat politistii ce sa manance la pranz. Un alt iesean a solicitat sprijinul politistilor pentru a determina conducerea societatii publice de transport sa infiinteze o statie de autobuz in fata blocului sau. O alta persoana a solicitat sprijinul Politiei, deoarece era nemultumita de evaluarea profesionala efectuata de seful sau. Recent, un barbat a apelat in mod insistent si neintemeiat 112, iar fiind intrebat de ce suna cand nu are o urgenta, acesta a raspuns ca suna deoarece i se vorbeste frumos.

Citeste si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Deranjata de cocosul vecinului

Lista solicitarilor amuzante nu se opreste aici. O apelanta era deranjata de cantatul cocosului vecinilor si solicita interventia politistilor. Sunt intalnite numeroase situatii in care conducatorii auto se reclama reciproc pentru neacordare de prioritate la coborare, respectiv urcare in rampa, iar ambii conducatori considera ca au prioritate de trecere si refuza sa deblocheze strada, uneori fiind necesara interventia Politiei pentru clarificarea situatiei. Un barbat a solicitat interventia politistilor deoarece un consatean a lasat oile sale sa se amestece cu cele pe care le pazea el.

Un cetatean a gasit o bomba neexplodata, din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. La solicitarea dispecerului de a nu o atinge sau misca, el a replicat ca a izbit-o de cateva ori, dar nu s-a intamplat nimic.

Citeste si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

Ulterior, reprezentantul ISU i-a spus ca ar fi putut muri, el a raspuns: "Ei si? Muream eu, nu mureai tu!". Numeroase persoane apeleaza numarul unic de urgenta 112 pentru a reclama faptul ca au fost amendate de Politie. Astfel, iesenii ar trebui sa se gandeasca serios la ce probleme au, inainte de a solicita ajutor.

Comentarii
Adauga un comentariu