Bursa Barfelor

Care-s cei mai pomanagii militieni din Targ? Hai, voi doi, sus pulanele!

Publicat: 09 ian. 2017
1
In continuarea rubricii de azi va spunem ceva noutati de prin militie. La sectia lu Capusa sunt angajati doi caschetari care fac rutiera si in timpul liber cu un Opel argintiu cu numere expirate, umbla prin piata Akexandru impreuna cu un pietar Tralalache.

Agentii Mirlanache si Cudatu nu pleaca din piata pana nu fac plinul, indiferent ca sunt cu masina politiei sau in particular sub acoperire cu Opelul. Deh, baietii posibil sa mai care pe la un sefut, ca doar nu-i tine nimeni in spate pe degeaba. Aveti grija sa nu va constupati de la atata smen, praduitorilor…

Comentarii
  • Aici un gram de adevar tot exista zic eu. Poate se sesizeaza cineva si pune niște întrebări. Oamenii ăștia nu sunt de capul lor poate cineva îi trimite, îi acoperă.

  • La sectia 1 politie sunt doi caschetari pe nume Ciudatu si Mirlanache care jecmanesc toti oamenii sarmani de la Voinesti veniti sa faca un ban cinstit la piata Alexandru. Am fost de fata cand luau sacii cu bureti si-l duceau la seful lor Zdroborta sa-i mentina in functie si pe masina. Intr-o alta zi au dat sacul cu ciuperci la un bar in contul bauturii consumat. Marlanache vinde bureti la camine studentesti in Copou unde are SRL . Nu au dat nici o hartie pentru marfa furata. La sectia Capusa se intampla toate astea. Nu se sesizeaza nimeni?

  • Se vede din avion „stilul ” lui Mihai Luca ! Acest taur cu cabina , care a colindat toate sectiile de politie , de la care a plecat ca un kkt , un ratat care freaca menta in timpul serviciului , care da in primire colegii de serviciu ( si mai nou i-i mai scrie si la ziar ) , s-a aciuat la Sectia 1 ! . Mihaita , dragule….iti va veni randul !

  • Eu înțeleg ca acesti oameni sunt suparati ca sunt turnati pentru ca nu sunt corecti.
    Nu te supara catalina dar care este frustrarea ta? După comentariul tău eu trag concluzii ca accepti sa existe astfel de oameni in politie si trebuie lasati in pace. Esti cumva complice cu ei?

Adauga un comentariu