Local

Care sunt agenții ieșeni premiați de Ziua Poliției

Publicat: 26 mart. 2020

În această perioadă, polițiștii ieșeni acționează în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea criminalității și siguranța cetățenilor.
Ieri, în contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, au fost avansați în gradul profesional, la termen, 95 de agenți și 41 de ofițeri, iar 12 polițiști au fost avansați în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut.

„Cu acest prilej, în semn de recunoaștere și apreciere pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională desfășurată în anul 2019, 101 polițiști au fost recompensați cu felicitări și mulțumiri scrise. Totodată, au fost desemnați polițiștii de onoare ai anului 2019 – la categoria ordine și siguranță publică – agentul principal Alin Gîdei și agentul-șef Corina Mihaela Lungu, la categoria investigarea și combaterea criminalității – inspectorul principal Cătălin Adrian Solonțanu, agentul-șef Ioan Dănilă și agentul-șef adjunct Ana-Maria Frăsină”, a declarat ieri Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu