Actualitate

Care sunt cele 3 zodii protejate de Dumnezeu

Publicat: 04 iul. 2016

E adevarat ca norocul ni-l facem singuri, dar sunt si zodii care beneficiaza de un ajutor suprem, de natura divina. Fie ca impresioneaza prin caracteristicile lor fizice, fie ca par sa dezvolte o legatura mistica cu alte lumi, aceste semne trebuie sa aiba „pile” la divinitate, pentru ca altfel nu ne explicam de ce sunt altfel fata de noi, muritorii de rand.

Trei zodii care beneficiaza de protectia fortelor celeste.

Leul

Inca din mitologia straveche, Leul a fost pus sub protectia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Asa cum Jupiter era conducatorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pamant ca un rege al semnelor zodiacale.

De aceeasi protectie se bucura nativul si din partea divinitatii. Atunci cand ii percepi stralucirea de sorginte divina, pasul mandru si cand iei contact cu firea sa focoasa, dar generoasa, simti ca a fost atins mai mult decat noi, muritorii de rand, de fortele supreme.

Nativa din Leu traieste intens si nu se teme de nimic, dar rareori intra in bucluc, tocmai datorita protectiei divine de care se bucura. Oamenii sunt atrasi de ea ca un magnet, cu toate ca nu este cea mai frumoasa reprezentanta a zodiacului. Cel mai probabil, atingerea divinului este cea care ii asigura o armata de admiratori, gata oricand sa ii proslaveasca fiecare gest si sa ii venereze fiecare pas.

Capricorn

Semn de pamant, stabil si muncitor, Capricornul nu intruchipeaza doar cea mai desteapta femeie din zodiac, dar si una dintre norocoasele care beneficiaza de protectia divina. Nu esti convinsa de acest adevar? Este suficient sa citesti Biblia: Iisus Hristos s-a nascut pe 25 decembrie, data care corespunde zodiei Capricornului.

Nativa din Capricorn reuseste sa dobandeasca o putere aproape nemarginita in aceasta lume, nu se lasa invinsa si doboara obstacole insurmontabile pentru multi dintre noi. Ascendenta elementului sau dominant, pamantul, ii asigura o ambitie aproape iesita din comun; norocul ei este faurit intr-adevar prin multa munca, dar si prin protectia divina cu care a fost inzestrata.

Ce este de-a dreptul extraordinar este ca acest semn, desi beneficiind de atingerea divinitatii, are un adevarat cult pentru munca si nu ezita niciodata sa depuna eforturi consistente pentru a obtine ceea ce isi doreste. Cu o asemenea garantie, nici nu este de mirare ca succesul este o constanta a vietii acestor nativi.

Pesti

Cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului intruneste caracteristici ale tuturor celorlalte care il preceda, ceea ce il transforma intr-unul dintre cele mai complexe. Pestii sunt sensibili, empatici si dispusi sa se sacrifice pentru binele celorlalti, calitati care ii transforma in „mijlocitori" ai divinitatii pe pamant.

De data aceasta, protectia divina nu se manifesta prin noroc sau magnetism, ca in cazul zodiilor de mai sus. Dimpotriva, multi Pesti sufera intens de-a lungul vietii, mai ales pentru ceilalti, scutul lor in fata durerilor umanitatii fiind extrem de fragil. Tocmai aceasta empatie este insa semnul ca au fost „atinsi" de divinitate, fiind daruiti cu capacitatea de a intelege lumea de dincolo de noi si cu accesul in sferele inalte ale cunoasterii si ale misticului.

Pestii vor trai o existenta duala: poate ca pasesc in lumea terestra, dar nu pot uita ca apartin celei celeste. Ei dau o importanta suprema viselor, pe care le considera semne din universul "de dincolo de noi". Desi este posibil sa traiasca o viata dificila, protectia divina de care se bucura ii va propulsa peste toate aceste obstacole, atat timp cat nu isi pun singuri piedici: nativii trebuie sa tina minte ca fortele inalte nu ii vor impovara niciodata cu mai mult decat pot duce!loading...

Adauga un comentariu