Actualitate

Care sunt cele mai comune 4 greseli pe care le fac femeile in relatii

Publicat: 22 nov. 2018
17

Fiecare relatie e unica in felul ei. Uneori femeile actioneaza intr-un mod eronat fara ca nici macar sa isi dea seama. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le retii si care sunt cele mai comune 4 greseli pe care le fac femeile in relatii:

1. Accesibilitate si previzibilitate. Pentru barbati procesul de curtare este foarte important, cum de altfel si pentru femei. De obicei, multe femei cauta relatii sigure si stabile, uitand ca barbatii sunt atrasi de diversitate si tot ce e nou.

Problema femeii este ca ea incepe sa-i satisfaca toate dorintele barbatului, el accepta asta ca pe ceva firesc si rapid isi pierde interesul.

Desi barbatul tinde sa faca femeia docila si comoda pentru sine, in mod inconstient, el totusi cauta femeia in care exista o enigma, care perturba cursul obisnuit al lucrurilor. Adevarata arta a femeii este de a-si tine barbatul mereu in "forma" si capacitatea de a-l surprinde zi in zi.

2. Incapacitatea de a-si apara opinia si renuntarea la sfera de interese in detrimentul sau. Nu-ti bloca personalitatea. Tine minte ca barbatul trebui sa fie atasat emotional de femeie si nu invers.

Cand incepi sa-ti refuzi ceva, vei cere aceleasi lucruri de la barbat si atunci va fi deja o incalcare a libertatii sale. Iar barbatii nu iubesc acest lucru.

Cu cat mai mult iti vei refuza anumite lucruri, cu atat vei avea mai multe pretentii fata de barbat si el se va distanta de tine tot mai mult. Acest comportament al femeilor reduce farmecul feminin in ochii barbatului!

3. Manipularea si formarea sentimentelor de vinovatie. Aceste metode in general distrug relatiile. Dupa ele va fi dificil sa mai restabiliti ceva. Cand barbatul simte ca e manipulat (folosit) – mai devreme sau mai tarziu, ca raspuns va reactiona cu reprosuri si pretentii.

4. Independenta excesiva. Femeile sunt foarte puternice, ele pot face orice! Dar cand ai un barbat, lasa-l sa devina important in ochii tai! Tine minte ca puterea femeii consta in slabiciunea ei!

Dragi femei, nu va pierdeti individualitatea, iubiti-va, pretuiti-va, traiti conform standardelor voastre interioare, nu va fie teama sa pierdeti barbatul, fie-va teama sa nu va pierdeti pe voi!

Adauga un comentariu