Cancan ultimă oră

Care sunt cele mai dorite zodii? Iată cele mai pasionale zodii în dormitor

Publicat: 30 aug. 2020
Horoscop 4 septembrie 2020. Leii trec printr-o perioadă foarte bună!
Horoscop 4 septembrie 2020. Leii trec printr-o perioadă foarte bună!

Eşti curioasă ce spun astrele despre calităţile partenerului tău atunci când vine vorba de amor? Iată cele mai pasionale zodii în dormitor

1. Zodiile pe care oricine le-ar vrea pentru o noapte Scorpion

Femeia Scorpion este pasională, are un magnetism care frizează hipnoza, această femeie are nevoie de un iubit ardent pentru a se simţi împlinită. Instinctul îi dictează comportamentul, dar nimic n-ar putea s-o convingă că ”a face dragoste e un simplu sistem de exerciţii aerobice”. Deşi este atât de carnală, intensitatea senzaţiilor ei o duce deseori dincolo de limitele fizice şi poate intra spontan în starea de transă. Este o încântare pentru oricine. Zodia Scorpion poate să îți adreseze la ureche, în timpul preludiului, cuvinte provocatoare. Când este în extaz, îi place să îți arate asta, numai că se poate supăra dacă o să îi vorbești de timp, deoarece pentru ea timpul se oprește în loc în momentul intim.

2. Zodiile pe care oricine le-ar vrea pentru o noapte Gemeni

Geamănul în pat nu va obosi repede, dar nici pasional în mod deosebit nu este. El joacă un rol dublu – cel în care este participant şi celălalt în care este spectator. Dacă îs doreşte cu adevărat, ar putea satisface pe oricine, deoarece ştie exact ce trebuie să facă.

Ideea de sex îl excita mai mult decât actul în sine. Deci, în timp ce face acest lucru, îşi satisface curiozitatea despre cum se face; aşa cum celălalt îi răspunde, el între timp studiază, toate reacţiile. El este întotdeauna atât cel care munceşte, cât şi publicul.

Sexul cu luminile stinse este egal cu zero. Oglinzi peste tot, ca să vadă jocul iubirii din toate unghiurile. Acest lucru îl va stimula.

3. Zodiile pe care oricine le-ar vrea pentru o noapte Berbec

Au o personalitate puternică şi magnetică. Iubesc să deţină controlul şi sărută foarte bine. Se aprind repede şi uneori sunt nerăbdători şi egoişti în pat. Însă, dacă reuşeşti să cucereşti o persoană născută în zodia Berbecului vei avea cele mai bune partide din viaţa ta. Ca să seduci un Berbec trebuie nu trebuie să fii timid(a), ci spontan(a). Nu te reţine nici să-i faci complimente. Le adora.

4. Zodiile pe care oricine le-ar vrea pentru o noapte Taur

Este zodia care are tot timpul chef de sex. Cu un apetit crescut pentru initimitate, persoană din zodia Taurului pare că niciodată nu are destul. Taurilor le place să fie atinşi, mângâiaţi, alintaţi. Nu te grăbi niciodată când ai lângă tine o persoană din zodia Taurului. Acordă atenţie fiecărui detaliu care implică atingerea. Ca să seduci o persoană din zodia Taurului fă-i cadouri senzuale, ai grijă ca pielea să miroasă frumos şi să fie catifelată, iar respiraţia întotdeauna proaspătă.

5. Zodiile pe care oricine le-ar vrea pentru o noapte Fecioară

Dacă ceea ce îţi doreşti este să fii centrul universului cuiva, nimeni nu îţi va acorda atâta atenţie precum nativul zodiei Fecioară. Ei par distanţi şi reci, însă au o doză enormă de senzualitate în interiorul lor. Totuşi, dacă ceea ce cauţi este o aventură şi nu o relaţie, s-ar putea că Fecioară să nu fie alegerea potrivită. Când se îndrăgostesc, nativii tind să rămână în această stare pentru foarte mult timp, poate chiar pe viaţă. Pentru a seduce o Fecioară, arată-i că eşti o persoană curata şi ordonată, care tinde spre perfecţiune şi acceptă critică (pentru că nu vei scăpa de capacitatea incredibilă a acestei zodii de a puncta fiecare defect pe care îl ai).

Adauga un comentariu