La psiholog

Care sunt, de fapt, defectele fiecarei zodii

Publicat: 18 sept. 2019

Zodiile sunt complexe si, in ciuda faptului ca au trasaturi comune, difera in functie de ascendent, dar si de relatiile cu ceilalti native din zodiac. Asa se face ca, in ceea ce priveste defectele, unii au o lista intreaga de caracteristici mai putin placute pentru cei din jur.

Taurul, de exemplu, este un familist convins, insa atunci cand vine vorba de bunastarea lui lasa pe oricine in urma.

Iata ce defecte are fiecare zodie in parte, potrivit zodiata.com:

Berbec: Sunt cunoscuti pentru felul lor de a urca pe scara succesului prin a fi perversi cu cei din jurul lor. Totusi, acestia au o minte complexa si au nevoie de solitudine ca sa isi mentina rutina stabila.

Taur: Acestora li s-a conturat firea centrata pe sine insusi desi ingrijorarea pentru cei pe care-i iubesc se vede cu ochiul liber. Ei ii vor rasfata cum pot pe cei dragi chiar daca asta cere putin sacrificiu.

Gemeni: Ei au o reputatie in ceea ce priveste caracterul. Toti ii vad detasati si neafectati de raul pe care ceilalti il fac

Balanta: Unii ar numi acesti nativi superficiale, ceea ce e partial adevarat. Balantele tind sa fie distrase de lucruri superficiale, dar in care ele nu investesc atat de mult cat altii o fac. Daca cineva superficial va fi in situatia sa le fie alaturi la bine si la rau, acestia nu se vor impaca cu ideea.

Rac: Racii sunt cunoscuti pentru inima blanda si pentru faptul ca sunt docili. Teoria asta nu e deloc adevarata atunci cand cineva ia racii drept bun garantat sau ii foloseste. Un rac nu va ierta sau uita niciodata ca a fost disgratiat, potrivit zodiata.com.

Leu: Acesti nativi se stiu a fi extrem de absorbiti de sine si plini de mandrie. in timp ce asta poate fi adevarat pentru cativa dintre ei in primii ani de viata, totul se poate transforma in timp ce acestia inainteaza in varsta.

Fecioara: Se spune ca ar fi insensibile, insa nu pare sa fie foarte precis, deoarece fecioarele ingroapa ce le face rau adanc in suflet pentru a nu fi vurnerabile.

Scorpion: Nativii acestei zodii sunt cunoscuti pentru a fi plini de vicii si gelosi. Emotiile le cauzeaza nevoia de a-si exprima frustrarea pe ceilalti. Oricum, scorpionii trec prin multe schimbari in viata. La un moment dat acestia realizeaza ca razbunarile sunt o pierdere de timp, dar ei au nevoie de o putere emotionala incredibila. Cea mai mare calitate a scorpionilor e intelepciunea.

Sagetator: Ei sunt cunoscuti ca fiind plini de incredere, ba chiar infumurati! in timp ce asta e partial adevarat, sagetatorii sufera de insecuritati si o dorinta apriga sa iubeasca si sa fie iubiti. Pe atat pe cat se bucura de interactiunile sociale, sunt la fel de multumiti sa stea acasa si sa se uite la filme cu un prieten apropiat.

Capricorn: Multi ar descrie capricornii ca fiind seriosi si chiar plictisitori. Asta nu e adevarat. Ei sunt foarte jucausi si hilari si daca apuci sa-i cunosti bine, ai sa te convingi de unul singur.

Varsator: Acesti nativi sunt stiuti pentru detasarea emotionala pe care o au, dar nu si pentru nevoia de a avea grija de cei pe care-i iubesc. Grijile le fac probleme de cele mai multe ori atunci cand se gandesc ca acestia ar putea fi in pericol.

Pesti: Adesea sunt descrisi ca fiind timizi si fara raspundere atunci cand e vorba de evenimente induiosatoare. Este adevarat ca pestii sunt visatori si ca au nevoie de timp personal. Totusi, fara oamenii din jurul lor acestia devin tacuti si depresivi. Sa fie inconjurati de prieteni ii ajuta sa arate tuturor latura lor distractiva. Atunci cand sunt suficient de confortabili, acestia nu se vor mai opri din vorbit!loading...

Adauga un comentariu