Horoscop

Care sunt lucrurile pentru care nu esti iertat de un nativ in functie de zodie

Publicat: 10 iul. 2019

Iertarea este un dar extrem de pretios pe care il oferi, in functie de circumstanta pentru care este ceruta, mai usor sau mai greu. Modul in care oferi iertarea este un lucru care depinde de acceptarea unor lucruri care s-au intamplat si de cum poti trece peste cele intamplate.

Berbec. In ceea ce ii priveste pe nativii Berbec, acestia sunt persoane muncitoare, ambitioase insa extrem de orgolioase, motiv pentru care acestia nu accepta sa li se greseasca. In concluzie, printre lucrurile pentru care Berbecii nu iarta se afla actiunea cuiva de a incerca sa-i stirbeasca imaginea pe care ei si-au creat-o in societate.

Taur. Persoanele nascute in semnul zodiacal al Taurului sunt persoane extrem de atasate de familie care ofera si solicita respect. Asadar, unul dintre lucrurile pentru care nu esti iertat de un nativ Taur se leaga de nerespectarea lui sau a celor dragi  lui.

Vezi si: Cum sa-ti alegi cariera, in functie de zodie

Gemeni. Nativii Gemeni sunt persoane care odata ce gasesc persoana potrivita, investesc foarte mult timp si sentimente in relatia pe care o au cu tine, fie ea sentimentala sau amicala. In concluzie, nativii Gemeni nu pot ierta un om care nu le intoarce in schimb aceleasi lucruri pe care el este dispus sa le ofere.

Rac. Zodia Rac este caracterizata de faptul ca nativul afiseaza imaginea unei persoane prietenoase cu toata lumea, dornica sa ajute orice persoana care are nevoie, si mai mult de atat, afiseaza imaginea unei persoane de incredere. Lucrul pe care nu-l iarta racii este daca sunt jigniti, indiferent ca este vorba de un necunoscut sau, si mai rau, de un apropiat.

Leu. Sunt declarate persoane inteligente, posesorii acestui insemn zodiacal. Unul dintre lucrurile pentru care nativii Leu nu iarta este daca li se neaga calitatile intelectuale sau daca li se pun la indoiala.

Fecioara. Un lucru pentru care Fecioarele nu iarta este daca li se reproseaza ca nu lasa nimic in urma si existenta lor depindede de alta persoana.

Balanta. Unul dintre lucruile pentru care nativii Balanta nu iarta este daca cineva le atrage atentia asupra faptului ca sunt mult prea laudarosi.

Scorpion. Printre lucrurile pentru care Scorpionii nu le pot ierta se numara si reprosurile descurajatoare ale cuiva potrivit carora oricat de mult s-ar chinui sa obtina ceva, nu vor reusi.

Sagetator. Unul din lucrurile pentru care nativii Sagetator nu iarta se refera la situatiil ein care cineva ii pune intr-o umbra negativa.

Capricorn. Nativii Capricorn nu reusesc sa ierte persoanele care incearca sa le puna piedici in ascensiunea lor bazata pe munca cinstita.

Varsator. Nativii Varsator nnu iarta tradarea din partea persoanelor in care si-au pus toata increderea.

Pesti. Zodia Pesti este considerata a fi zodia persoanelor care se imprietenesc usor si sunt prieteni adevarati in sensul in care sunt acolo si la bine si la rau. Nu iarta daca cineva propaga vorbe neadevarate despre ei.loading...

Adauga un comentariu