Magazin

Carla Bruni revine la cariera de fotomodel

Publicat: 05 aug. 2013
1

Fosta prima doamna a Frantei, Carla Bruni, in varsta de 45 de ani, revine, dupa mandatul de presedinte al sotului ei, Nicolas Sarkozy, la viata de cantareata si fotomodel de talie internationala, fiind protagonista celei mai noi campanii a casei de moda Bulgari. Campania la bijuteriile Bulgari este primul contract major de modelling de la inceperea mandatului de presedinte al lui Sarkozy (2007-2012), scrie dailymail.co.uk.

Imbracata elegant si cu un chip radiant, Carla exprima bucurie si incredere in sine in fotografiile in care apare purtand felurite bijuterii distinse Bulgari, asortate cu ceasuri, genti si ochelari de soare. Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiata fie in timpul shopping-ului in magazinul Bulgari Condotti, sau band un espresso, fie luand parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperisurile capitalei.

„Sunt foarte mandra si foarte fericita pentru ca am fost aleasa sa reprezint imaginea Bulgari pentur Haute Joaillerie”, a spus Bruni, care si-a intrerupt cariera de modelling inceputa la 19 ani fie ca sa se concentreze pe muzica, fie din cuaza mandatului de presedinte al sotului ei.

Adauga un comentariu