Fotbal extern

Carlos Tevez, aproape de PSG

Publicat: 17 ian. 2012

Manchester City şi Paris Saint-Germain au căzut de acord pentru transferul argentinianului Carlos Tevez, aşteptat miercuri în Franţa, sub rezerva acordului jucătorului însuşi, informează AFP, citand surse din anturajul PSG şi al proprietarului acestuia, QSI.

PSG este gata să-i propună atacantului internaţional de 27 ani un contract de trei ani şi jumătate. Valoarea transferului nu a fost precizată.

In afara clubului francez, Tevez era curtat de mai multe săptămani şi de AC Milan, care spera să-l vandă pe brazilianul Pato la Paris pentru a finanţa cumpărarea argentinianului, însă a fost nevoit să renunţe joi, după intervenţia preşedintelui milanez Silvio Berlusconi care nu doreşte să se despartă de atacantul său central în varstă de 22 ani.

Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, care nu şi-a ascuns niciodată interesul pentru argentinian, a reînnodat contactul cu jucătorul, aflat în relaţii reci cu antrenorul său Roberto Mancini la Manchester City de cand a refuzat să intre în joc în Liga Campionilor, împotriva lui Bayern, la Munchen, în septembrie.loading...

Adauga un comentariu