Actualitate

Carmen Avram anunta candidatul PSD la alegeri. Decizia finala se face publica duminica

Publicat: 21 mai 2019
1

Candidat al PSD la alegerile europarlamentare Carmen Avram a declarat ca duminica seara Liviu Dragnea va anunta candidatura la prezidentiale din partea PSD. ”Cred ca duminica seara Liviu Dragnea va anunta ca va candida din partea PSD la prezidentiale si din punctul meu de vedere este si normal sa fie asa (…) Acest Guvern a avut foarte multe realizari, un program foarte bun. 

Calin Popescu Tariceanu, despre prezidentiale: Vom avea un candidat comun

Au inceput foarte multe proiecte, au inceput sa fie construite autostrazi, au fost taiate contracte paguboase pentru statul roman. Oamenii o duc mai bine, fermierii sunt multumiti. Oricum, anuntul va fi facut intr-o atmosfera festiva, cand PSD va fi castigat alegerile, nu intr-o piata goala, fara niciun om alaturi.”, a spus Carmen Avram.

Comentarii
  • Ce studii are oare madame Avram(Ursu)? Ce caută un jurnalist pe lista candidaților pentru Parlamentul European? Oare nu există niște criterii ce trebuie îndeplinite de acesti candidați . Consider că fără o pregatire în domeniul juridic, economic, etc. fără o experiență profesională în unul din domeniile menționate anterior, nu ai ce cauta acolo fiindcă nu cunoști realitatea economică a țării și să nu mai vorbesc de faptul că vei fi pus în postura de a emite legi care să corespundă și să se plieze pe nevoile acestei țări.
    Aceeași problemă și cu caricatura asta de jurnalist de la ”Realitatea”, ***** Bogdan, ce cauta asta pe listele condidaților la europarlamentare??

Adauga un comentariu