National

Carmen Avram, despre Klaus Iohannis: Poate crea un precedent periculos pentru Romania”

Publicat: 19 mai 2019
1

Carmen Avram a declarat, ieri seara, la Antena 3, ca ratiunea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, poate crea un precedent periculos pentru Romania.

Vezi si: Liviu Dragnea, dupa atacurile lui Klaus Iohannis: "Presedintele uraste Romania"

”Tot ce spune este pentru ca Dragnea. Niciodata pentru ca el a facut niste lucru, niciodata pentru ca el a sustinut abuzurile, pentru ca atunci cand a fost intrebat de abuzuri a spus ca nu stie si ca nu-l intereseaza, niciodata nu este pentru ca dansul, intotdeauna este pentru ca Dragnea. Toate aceste lucruri pot crea un precedent care se va rasturna peste ani, si un precedent periculos pentru Romania”

Comentarii
  • O madamă cu câlți pe cap și în cap, de care n-a auzit nimeni pâna acum, deja ramolită și disperata, ține morțiș să lase o urmă după ea: o scârboasă dâră urât mirositoare!

  • Votăm PSD! Iubim PSD!
    PSD a contribuit cu bani şi ne-a făcut aeroport în Iaşi, ca să fim în rând cu lumea civilizată; PSD a modernizat o mare parte din transportul public în comun. PSD a construit Ateneul din Iaşi. PSD a astfaltat/ pavat aproape tot oraşul Iaşi. PSD a reabilitat palatul culturii, palatul copiilor, sala polivalentă, şcoli, grădiniţe, universităţi, spitale, Biserici. PSD a făcut piste pentru biciclişti. PSD a modernizat şi a igenizat toate pieţele din oraşul Iaşi. PSD a reabilitat şi a modernizat toate căminele studenţeşti din oraşul Iaşi. PSD a construit în oraşul Iaşi multiple centre de asistenţă-socială. PSD a rezolvat o mare parte din problema iluminatului public stradal. PSD a schimbat toate şinele de tramvai din oraşul Iaşi. PSD a construit blocuri ANL în oraşul Iaşi.

Adauga un comentariu