Magazin

Carmen Bruma are un DEFECT! Vezi care e!

Publicat: 04 nov. 2012

In era operatiilor estetice, cand pana si barbatii apeleaza la bisturiu pentru a corecta efectele imbatranirii sau alte lucruri inestetice care ii deranjeaza, Carmen Bruma se incapataneaza sa nu-si puna silicoane. Face mult sport visand la un bust mai voluptos, insa, intre timp s-a ales cu un decolteu musculos„, care sare in ochi de la o posta.

Nu de putine ori Carmen Bruma s-a declarat anti operatii estetice. Nu s-a ferit niciodata sa strige in gura mare ca este impotriva acestor operatii, sustinand chiar ca va fi ultima vedeta care va avea un bust natural in ciudatentatiei chirurgiei estetice. Recupereaza insa facand sport, de dimineata pana seara, militand pentru corectia formelor prin miscare si exercitii.

Zilele trecute insa, la Gala „Ce se intampla, doctore?”, Bruma s-a afisat intr-o tinuta care o avantaja per total, dar ii dezvaluia si o parte usor inestetica. Este vorba despre zona decolteului sau, respectiv distanta existenta intre sani, zona ce parea usor deformata pentru statura si greutatea sa.

Probabil, acest detaliul nu ar fi sarit in ochi daca croiala rochiei nu ar fi fost atat de ampla insa si labartata la decolteu, lasand astfel sa se vada aspectul musculos al pectoralilor. Cu sanii impinsi mult in lateral, de muschii lucrati prin exercitii speciale si sternul evidentiat, bustul lui Bruma era departe de a fi unul atragator sau sexy. El semana mai de graba cu pieptul unui barbat care merge la sala si trage de fiare, obsedat sa-si mareasca pectoralii.loading...

Adauga un comentariu