Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua, despre operațiile estetice pe care și le-a făcut: „Sunt foarte mulțumită de rezultat”

Publicat: 19 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De-a lungul carierei sale, Carmen de la Sălciua a demonstrat de mai multe ori că este o femeie asumată, care nu se ascunde după deget. Așadar, vedeta a recunoscut fără nicio urmă de reținere faptul că a apelat la doctorul estetician pentru anumite modificări. Fiind una dintre cele mai în vogă artiste, Carmen de la Sălciua menține o relație foarte strânsă cu cei care o apreciază pentru talentul său artistic și o urmăresc pe rețelele sociale. Frumoasa manelistă răspunde la fel și fel de întrebări și nu se sfiește să răspundă, chiar dacă unele subiecte sunt destul de personale.

La fel s-a întâmplat și de această dată, când Carmen de la Sălciua a fost întrebată de unul dintre internauți despre operația de rinoplastie.

„Ai operație de rinoplastie? Dacă da, ne poți spune mai multe despre ea?”, i s-a adresat un fan pe rețelele sociale.

Vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri, oferindu-i admiratorului explicația așeptată.

„Am făcut această operație în Cluj-Napoca… și sunt foarte mulțumită de rezultat și de evoluția rapidă a acestei transformări!”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

A șters toate fotografiile cu Culiță Sterp și e pregătită de o nouă relație

Deși în urmă cu puțin timp a susținut că va păstra fotografiile alături de Culiță Sterp chiar dacă s-au despărțit, gândurile artistei s-au schimbat în ultima perioadă. Cântăreața este mai pregătită ca oricând să iubească din nou.

„Am decis să șterg și aceste amintiri, poze, etc și să las trecutul în spate! Nu mă întrebați iar de ce și cum și pentru ce… pentru că acest subiect nu îl voi mai discuta! E închis! Îmi doresc să iubesc din nou, să fiu iubită, să fiu respectată și să am încredere în omul de lângă mine! Merit asta și asta voi primi!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Adauga un comentariu