Mozaic muzical

Carmen de la Salciua s-a fotografiat alaturi de mama ei. Cum arata cea care i-a dat viata

Publicat: 24 mai 2019

Carmen de la Salciua este una dintre cele mai cunoscute muzica de petrecere din Romania. Frumoasa artista a muncit mult pentru a ajunge sa fie cunoscuta de romani si a ajuns sa fie surpanumita "Regina Youtube-ului" datoita succesului de care se bucura melodiile ei.

Desi a avut parte de un divort dureros de partenerul ei, Culita Sterp, ea a reusit sa treaca peste acea perioada grea si s-a concentrat pe cariera. In plus, si-a gasit fericirea in bratele unui barbat care a fost prieten cu ea si fostul ei sot in timpul casniciei. Chiar daca multi au blamat-o, ea isi traieste povestea de dragoste fara a dezvalui prea multe detalii legate de relatia ei.

Doua dintre persoanele care au fost alaturi de Carmen de la Salciua in timpul divortului, cand au iesit la suprafata detalii din viata privata care ea nu ar fi vrut sa fie cunosute publicului, sunt sora si mama ei.

"La multi ani mama!!! Te iubesc din tot sufletul, chiar daca nu se spunem asta zilnic, tu stii ca esti mereu in inima si sufletul meu! Esti o mama deosebita, speciala si ne-ai oferit intodeauna cele mai de pret lucruri pe pamantu' asta educatia, respectul, sa iubim si sa nu judecam oamenii!!! Esti o super mamica si de-asta te iubim!!!loading...

Adauga un comentariu