Magazin

Carmen Harra rupe tacerea! Ce spune despre relatia lui Brigitte Sfat cu Florin Patrama: Este o relatie foarte  intensa

Publicat: 13 mai 2019
1

Cunoscuta Carmen Harra a facut declaratii uluitoare despre cele mai noi relatii din showbiz. Vizionara le-a prevestit  relatiile noi pe care Ilie Nastase si Brigitte Sfat  le au acum. Va aducem aminte faptul ca Brigitte Sfat are o relatie cu Florin Pastrama, in timp ce fostul sot al vedetei, Ilie Nastase, traieste o poveste de dragoste cu Ioana Simion.

Precizatoarea le-a spus reporterilor ca relatia dintre Florin Pastrama si Brigitte Sfat are toate sansele sa fie ultima din viata ambilor amorezi.

Previziunile cutremuratoare ale lui Carmen Harra! "In 2019 in Romania vor fi miscari sociale profunde, similare cu evenimentele din 1989!"

Brigitte Sfat si Florin Pastrama, actualul ei iubit 
''Brigitte Sfat si Florin Pastrama sunt amandoi numarul 6. Energetic vorbind este o potrivire intre ei si este o relatie karmica. Relatiile karmice sunt foarte intense si se darama brusc. Acestei relatii eu ii dau o sansa pentru o perioada de timp si revin, este o relatie foarte intensa. Eu i-am spus de la inceput lui Ilie Nastase ca va divorta de Brigitte, stiu ca s-a suparat pe mine si m-a sunat ca ma da in judecata. Dar iata ca s-a intamplat. Insa lui Brigitte ii dau o sansa a unei relatii foarte interesante cu Pastrama, pentru ca exista o compatibilitate intre ei'', a explicat Carmen Harra pentru perfecte.ro. Fostul sot al lui Brigitte Sfat, Ilie Nastase, s-a cununat civil cu Ioana Simion in luna aprilie a acestui an, cei doi urmand sa faca nunta in vara acestui an. 

In schimb, Carmen Harra, nu prea ii da, lui Ilie Nastase, vreo sansa de reusita in noua relatie pe care acesta o are cu Ioana Simion.
''Eu nu i-as recomanda neaparat lui Ilie Nastase sa mai faca inca o nunta ca sa mai aiba inca un divort! Nu sunt in masura eu sa-i spun ce trebuie sa faca, dansul o sa faca ce crede ca este bine pentru dansul. Eu ii doresc tot binele din lume, am aceeasi teama pe care am avut-o si in relatiile precedente!”. 
 

Adauga un comentariu