Actualitate

Carmen Iohannis nu merge nici astazi la audieri. Ce a adus avocatul ei la Parchetul General

Publicat: 10 dec. 2018
1

Carmen Iohannis nu va merge astazi sa fie audiata la Parchetul General

Sotia presedintelui Klaus Iohannis nu va mai merge astazi la audieri. Avocatul lui Carmen Iohannis a mers la Parchetul General cu o scutire medicala. Prin urmare, sotia presedintelui nu se prezinta la audieri pentru ca este bolnava. Cand starea de sanatate ii va permite sa fie audiera, va fi citata, din nou, la Parchet. Carmen Iohannis trebuia sa ajunga la PICCJ in jurul orei 16:00. 

Citeste si: CExN PSD, luni la Palatul Parlamentului. Despre ce vor discuta social-democratii

Carmen Iohannis a mai fost chemata o data la Parchetul General, in data de 15 noiembrie, insa ea le-a transmis atunci procurorilor ca nu se poate prezenta la audieri, deoarece il insotea pe presedintele Klaus Iohannis intr-o vizita in Marea Britanie.

Alte detalii despre audierea lui Carmen Iohannis deocamdata nu sunt. 

Comentarii
  • Familia de infractori Iohannis. Pana acum, au fost doar vorbe, supozitii. Iata ca si dovezile nu intarzie sa apara…Aceasta este familia presedintelui Romaniei. Halal de neamul nostru, de PROSTI, caruia serviciile i-a dat de ales intre doi securisti: Tonta sau Buhannis. Suntem un NEAM DE PROSTI ! Ne meritam soarta.

  • Spre amintire dragilor de romani cand se vor afla in cabina de vot. Dupa cate stiam eu Romania este o republica, nu o monarhie. Dar nici intr-o monarhie, nu cred ca se intampla asa ceva. Asa ca dragi romani, beliti bine ochii cand veti vota la anul !

Adauga un comentariu