Magazin

Carmen Negoita aduce la Bucuresti moda de la Paris! Milionara a socat din nou la un eveniment monden prin tinuta sa!

Publicat: 02 iun. 2013

Fosta sotie a lui Ionut Negoita a venit la un eveniment monden intr-o tinuta specifica anilor 20′. Carmen a facut senzatie intr-o rochie neagra cu paiete, asortata cu un sirag lung de margele, iar accesoriul de pe cap a completat perfect tinuta.

Face ce face si reuseste sa impresioneze de fiecare data cand isi face aparitia la un eveniment monden. Zilele trecute, Carmen Negoita a facut senzatie pe covorul rosu, la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului.Fosta sotie a omului de afaceri Ionut Negoita a demonstrat inca o data ca este mereu in pas cu moda, insa nu cea din Romania, ci din marile capitale ale modei, Paris si Milano, scrie cancan.ro. Astfel, milionara a reusit sa-i lase pe toti cu gura cascata intr-o rochie neagra, pana la genunchi, cu paiete, asortata cu un sirag lung de margele, iar pe cap a asortat un turban, specific anilor 20.

Astfel, la o simpla privire, am putea spune ca fosta doamna Negoita s-a intors in timp, reusind astfel sa atraga toate privirile si sa fie o prezenta total diferita de celelalte vedete feminine prezente la eveniment.

Nu este prima oara cand Carmen Negoita reuseste sa impresioneze prin tinuta, desi este o prezenta proaspata in lumea mondena a Capitalei. La evenimentul de lansare al primului magazin Cavalli din Romania, aceasta a ales o tinuta ce o facea sa para coborata din paginile revistelor de moda.

Adauga un comentariu