Mozaic muzical

Carmen Rădulescu a trecut prin clipe de coșmar: “Gustul șI mirosul au dispărut, nu mă puteam mișca”

Publicat: 17 nov. 2020
Carmen Radulescu cu lacrimi in ochi a trecut prin clipe de coșmar
Celebra cântăreață Carmen Rădulescu a trecut prin clipe de coșmar. Artista a rămas fară gust și miros și avea o stare generală extrem de rea.

Celebra cântăreață Carmen Rădulescu a trecut prin clipe de coșmar. Artista a rămas fară gust și miros și avea o stare generală extrem de rea. Deși prezenta simptome extrem de grave, cântăreața a refuzat să cheme o ambulanță. De-a lungul timpului a trecut prin mai multe momente grele, iar dramele din viata sa au bagat-o in drepresie.

Carmen a povestit pe Facebook prin ce a trecut în ultima săptămână.

Carmen Rădulescu a trecut prin clipe de coșmar

Chiar dacă a trecut prin clipe extrem de grele, prezentând principalele simptome ale SARS-COV-2, artista a pus totul pe o criză biliara. Solista nu pare să se fi gândit nici o clipă la posibilitatea de a fi infectată cu coronavirus, așa că s-a chinuit acasă, fără să sune la salvare, de teamă să nu fie dusă la spital.

Carmen Rădulescu le-a povestit fanilor ei prin ce a trecut în ultima săptămână într-o postare pe Facebook.

 „Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a scris artista duminică, pe Facebook.

Artista crede că totul a fost o criză biliară

Carmen Rădulescu a trecut prin clipe de coșmar și a pus totul pe baza unei crize biliare și nicidecum pe noul coronavirus.

„Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce vă fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult! O duminică frumoasă vă doresc!”, a mai scris cântăreața, în dreptul unor imagini din care se observă că stă la pat.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu s-a născut în urmă cu 52 de ani în Oneşti şi a apărut pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară din oraşe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV „Steaua fără nume”. În 1983 obţine Premiul II la secţiunea „Interpretare” a Festivalului de muzică uşoară „Mamaia 1983”. Din 1984 începe colaborarea cu compozitorul Şerban Georgescu iar prima lor  colaborare a lor a fost la piesa „Speranţă dă-mi speranţă”. În 1988 se căsătoreşte cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea iar pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naştere băiatului ei, Sorin.

Adauga un comentariu