Cancan

Carmen Șerban a cunoscut succesul la o vârstă neașteptată. Cu ce se ocupă artista în ultima vreme

Publicat: 26 oct. 2021
Carmen Șerban cu o rochie roșie
Carmen Șerban a avut mai multe concerte și, la final, s-a alea cu o răceală groaznică

Apreciată pentru vocea inconfundabilă și talentul muzical, Carmen Șerban a cunoscut succesul la o vârstă neașteptată. Cu foarte multe albume, colaborări și proiecte muzicale atât în România cât și peste hotare, celebra cântăreață are o carieră de succes. Vedeta a reușit de fiecare dată să se reinventeze pe plan muzical, iar admiratorii curioși se întreabă cu ce se ocupă artista în ultima vreme. 

Carmen Șerban se bucură de un succes răsunător la vârsta de 50 de ani

Ajunsă la vârsta de 50 de ani, Carmen Șerban și-a construit de-a lungul timpului o carieră de succes. Artista a înregistrat peste 20 de albume, a colaborat cu mai mulți cântăreți celebri din România și a avut nenumărate proiecte în străinătate unde a fost primită cu mult entuziasm de admiratori.

Îndrăgita interpretă a avut șansa să cânte pe marile scene ale lumii, obținând și numeroase premii muzicale. 

Ambițioasă și extrem de muncitoare, Carmen Șerban și-a schimbat în decursul anilor preferințele muzicale, abordând diferite stiluri care s-au dovedit de un real succes la public. De la cântece dance sau folclorice, până la manele, artista s-a reinventat ori de câte ori a fost nevoie. 

Mai mult decât atât, artista este preocupată și de aspectul fizic, aceasta reușind să slăbească după ce și-a impus un regim alimentar echilibrat și un stil de viață sănătos. De asemenea, a recurs și la mai multe operații estetice pentru a obține fizicul pe care și-l dorea.

Celebra interpretă a recunoscut de mai multe ori că este exigentă cu sine și acest lucru a ajutat-o să își construiască o carieră de succes de care este foarte mândră.

Cu ce se ocupă artista în ultima vreme

Carmen Șerban demonstrează și la aceasta vârstă că este o femeie de succes. Pe lângă cariera muzicală impresionantă, vedeta este și o bună antreprenoare. Aceasta a mărturisit recent că își dorește să facă o investiție și să își cumpere o locuință în Londra. 

Cu toate acestea, cântăreața nu dorește să se mute definitiv peste hotare, ci să facă mai multe investiții la noi în țară.

„Nu caut nici teren, nici casă, caut doar un apartament, tocmai pentru că nu vreau să mă mut definitiv acolo. Caut un apartament cu două sau trei camere pentru că peste nu mă încadrez la buget. Nu mă interesează să fac o investiție așa mare în Londra, mai bine fac în România”, a declarat Carmen Şerban la o emisiune televizată.

Artista este preocupată în continuare de cariera sa și pregătește alte proiecte muzicale pentru admiratorii ei. 

În ciuda zvonurilor apărute în presă cum că vedeta și-ar dori să plece definitiv din România, Carmen Șerban a precizat că va sta și în România și peste hotare deoarece profesia ei îi permite acest lucru.

„Eu de curând am primit și drept de ședere permanent în Anglia, deci lucrurile merg într-o direcție bună, numai că procedurile se fac în termenii lor și nu e atât de rapid. Și dacă cumpăr în Anglia, nu înseamnă că o să stau acolo definitiv. O să stau în România și o să mai merg și acolo, aici am familia, prietenii.

Eu am evenimente în toată lumea, deci pot să plec oriunde să cânt. Nu renunț la meseria mea, mergem înainte de oriunde aș fi. Nu am o meserie de lucrat în fabrică, pot să cânt oriunde, pot pleca spre cântări din orice locație”, a mărturisit cântăreața.

Carmen Șerban are un succes răsunător și în prezent, fiind apreciată de un public numeros. La vârsta de 50 de ani artista demonstrează că prin muncă orice dorință se poate realiza. 
Adauga un comentariu