Retete cu carne

Carne de pui cu mustar si bere

Publicat: 09 apr. 2013

Ingrediente:

1 pui mic
1 lingura de mustar
3 mere
150 ml bere
1 ceapa
200 ml supa legume
3 linguri de ulei de masline
1 lamaie
1 lingura de faina alba
1 foaie de dafin
1 catel de usturoi
1 lingura de piper rosu boabe
piper
sare

Mod de preparare:

Curata bine puiul si taie-l bucatele mici. Taie 2 mere felii, fara sa le cureti de coaja, si unul curata-l de coaja si taie-l cubulete. Caleste intr-o tigaie usturoiul, ceapa tocata, foia de dafin si piperul rosu. Adauga si bucatile de pui, faina si amesteca-le putin. Apoi, toarna berea si lasa compozitia sa fiarba 5 minute. Adauga si supa, feliile de mar si mai lasa-le sa mai fiarba 20 de minute.
La final, adauga mustarul, marul taiat cubulete si zeama de lamaie, apoi condimenteaza cu sare, dupa gust, si lasa totul sa fiarba inca 3 minute.
Puiul cu mere si mustar se serveste fierbinte cu orez fiert sau salata verde.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu