Retete cu carne

Carne de pui cu orez

Publicat: 03 oct. 2013

Ingrediente:

1/2 ceasca iaurt grecesc
2 catei de usturoi, zdrobiti
1/2 lingurita de ghimbir
2 lingurite chimen
2 lingurite coriandru
1 lingurita garam masala
1/4 praf de ardei iute
600 g carne de pui
1 lingura de ulei vegetal
20 g unt
1 ceapa
410 g pasta tomata
1/2 cana supa de pui
1/2 ceasca smantana
orez frunze de coriandru

Mod de preparare:

Amesteca iaurtul, usturoiul, ghimbirul, chimenul, coriandrul, garam masala si ardeiul iute pulbere intr-un vas ceramic. Adauga carnea de pui, amesteca-le bine si da compozitia la frigider pentru cel putin 2 ore. Incinge uleiul si untul intr-o cratita mare, adauga ceapa si caleste-o aproximativ 3-4 minute, apoi adauga carnea de pui. Cand incepe sa isi schimbe puiul culoarea, toarna si pasta tomata si lasa compozitia sa fiarba 10 minute. Dupa aceea, adauga smantana si mai lasa puiul la fiert inca 5 minute.
Puiul cu orez si unt se serveste cald, presarat cu frunze de coriandru.

sursa: acasa



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit